Φαβορί για αποχώρηση ο Ραφίνια έναντι του Ντρέγκερ

Ο Ολυμπιακός δεν έχει επικοινωνήσει κάτι επίσημα ή ανεπίσημα αλλά σε αυτή τη φάση ο Βραζιλιάνος έχει τον πρώτο λόγο για αποχώρηση σε σχέση με τον Ντρέγκερ.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο έμπειρος δεξιός μπακ Ραφίνια τέθηκε εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης την ίδια ακριβώς ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα ο Κένι Λαλά και από τη στιγμή που θέμα τραυματισμού δεν έχει, άνοιξε ξανά το θέμα της μίας αποχώρησης ενός δεξιού μπακ από το υπάρχον ρόστερ των Πειραιωτών. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες δεν έχουν επικοινωνήσει κάτι επίσημα ή ανεπίσημα για τον Ραφίνια, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις ενδείξεις σε αυτή τη φάση είναι το φαβορί έναντι του Ντρέγκερ για αποχώρηση.

Να τονιστεί πως η συζήτηση για το μέλλον του Ραφίνια στον Ολυμπιακό (έναν παίκτη με συμβόλαιο στο 1.5 εκατ. ευρώ) υπάρχει εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα με ενδιαφέρον και από Γερμανία αλλά και Πορτογαλία. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια οι τελικές εξελίξεις πάνε για την τελευταία στιγμή και μετά και την έλευση του Κένι Λαλά το Σάββατο στην Αθήνα.

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0