Εύη Τετζαλίδου: Από την κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό στις εφημερίες για τον κορονοϊό

H πρωταθλήτρια Ευρώπης Εύη Τετζαλίδου φόρεσε την ιατρική μπλούζα και είναι σε επιφυλακή στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Στα πολύ… νιάτα της πανηγύρισε κάθε τίτλο σ’ Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατέκτησε με την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2015 ενώ έχει κερδίσει άλλα δυο Κύπελλα Ευρώπης με τον Εθνικό και τον Ολυμπιακό.

Από μικρή ήθελε να παίξει πόλο αλλά να γίνει και γιατρός. Η Εύη Τετζαλίδου σήμερα κάνει το αγροτικό της στο Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα, μια περιοχή λίγο έξω από την Λαμία και μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάσταση που ζει η περιοχή λόγω του κορονοϊού (covid-19).

«Είμαι στη Στυλίδα. Στο Κέντρο Υγείας. Εδώ εξετάζουμε τους ασθενείς μας με προσοχή. Όσοι έχουν ύποπτα κρούσματα δεν μένουν εδώ αλλά πηγαίνουν στη Λαμία. Έως σήμερα δεν έχουμε κάποιο κρούσμα.

Τα πράγματα είναι δύσκολα και εάν δεν προσέξουμε θα γίνουν πιο δύσκολα. Κάποιοι προσέχουν, κάποιοι όχι. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει ν’ ακούμε τους ειδικούς.

Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Θέλω και εγώ να παρακινήσω τον κόσμο να μείνει σπίτι. Είναι μια κρίσιμη περίοδος για την χώρα. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τον κόσμο. Γι’ αυτό τον λόγο επέλεξα την ιατρική», μας λέει η Εύη Τετζαλίδου.

Στην καριέρα της έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο αλλά παράλληλα με το πόλο σπούδαζε και ιατρική. Έχει πάρει την ειδικότητα της δερμοτολόγου και είναι περήφανη για το χθες και το σήμερα της ζωής της: «Κοίτα, ο αθλητισμός μου έδωσε πολλές χαρές.

Με έχει βοηθήσει στο κομμάτι της πειθαρχίας. Μ’ έχει μάθει να βάζω στόχους. Αυτά είναι χρήσιμα εφόδια για τη ζωή μου. Σταμάτησα σε μικρή ηλικία το πόλο αλλά έφυγε γεμάτη. Τώρα επίσης κάνω κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ».

Η Εύη είναι γεννημένη το 1990 και ολοκλήρωσε την καριέρα της στο πόλο το 2016.

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0