«Έξτρα κίνητρο το Champions League για τον Ραφίνια» (photo)

Μια μικρή ανάλυση για τους λόγους που ο Ραφίνια επέλεξε να αποχωρήσει από την Βραζιλία και τη Φλαμένγκο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έκανε ο δημοσιογράφος Φελίπε Σμιντ.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αναφέρει αρχικά ότι η Φλαμένγκο προσπάθησε να μεταπείσει τον Ραφίνια με νέα βελτιωμένη πρόταση να κρατήσει τον Ραφίνια αλλά ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε πως η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν πολύ μεγαλύτερη, αφού του δίνει τριπλάσια χρήματα.

«Ο έμπειρος μπακ υποστηρίζει πως ήθελε να αποχωρήσει από την Βραζιλία λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, αφού η χώρα είναι από αυτές που έχουν χτυπηθεί περισσότερο παγκοσμίως από την πανδημία», γράφει στην ανάρτηση του ο Βραζιλιάνος εξηγώντας έναν ακόμα λόγο για την απόφαση του έμπειρου αμυντικού.

Τέλος ο Φελίπε Σμιντ, τονίζει: «Στην Σούπερ Λίγκα επίσης ο Ραφίνια θα έχει να δώσει λιγότερα παιχνίδια, μιας και το πρωτάθλημα έχει μικρότερη διάρκεια από αυτό της Βραζιλίας, ενώ το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται συχνά στο Champions League ήταν ένα έξτρα κίνητρο».

Όπως είναι κατανοητό στην Βραζιλία ασχολούνται πάρα πολύ με την μετακίνηση του Ραφίνια στον Ολυμπιακό, μιας και πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που ήταν πολύτιμος για την Φλαμένγκο.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0