Ερασιτέχνης Ολυμπιακός : «Κύριοι του Παναθηναϊκού, το διαπιστώσαμε σήμερα ότι… λείψατε δύο χρόνια από τη Volleyleague»

Για άλλη μια φορά σε αγώνα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, συμβαίνουν διάφορα… κωμικοτραγικά πράγματα με τους οπαδούς του.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να αφήσει αμέτοχο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» με ανακοίνωσή της αναφέρεται σε όλες τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που συνέβησαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς σε ένα ακόμα παιχνίδι με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό γίναμε μάρτυρες γεγονότων και συμπεριφορών που ντροπιάζουν το ελληνικό βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα που έχει η επιλογή του Παναθηναϊκού Α.Ο., να εγκαταλείψει γήπεδα όπως το Μετς και το ΔΑΚ Γλυφάδας που δεν ευνοούν την εκδήλωση τέτοιων συμπεριφορών και μετακόμισε σε έδρες όπως του Αγίου Θωμά στην οποία μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές οι ανεγκέφαλοι οπαδοί και όχι οι αθλητές και στην προκειμένη περίπτωση οι αθλήτριες.

Για μια ακόμη φορά, σε αγώνα με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, όλη η Ελλάδα παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση ένα μπαράζ επιθέσεων, υβριστικών συνθημάτων, ρίψης μπουκαλιών, ληστειών και χυδαιοτήτων.

Ένας αγώνας γυναικείου βόλεϊ που θα έπρεπε να αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα, θα μνημονεύεται μόνο για τα αίσχη που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού και κλοπή της φόρμας του προπονητή κ. Κοβάτσεβιτς, που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα, και τους Έλληνες φιλάθλους να παρακολουθούν τις αθλήτριες φοβισμένες στο κέντρο του γηπέδου.

Επίθεση σε αστυνομικό, ρίψη μπουκαλιών και φτυσιές σε γυναίκες είναι μερικά από όσα συνέβησαν στη «ζούγκλα» του Αγίου Θωμά που δεν πληροί τις προδιαγραφές για να γίνονται τέτοιου είδους αγώνες.

Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές και την ομοσπονδία να πράξει τα δέοντα και να μην μείνουν ατιμώρητοι οι πρωταγωνιστές αυτών των θλιβερών περιστατικών.

Ωστόσο οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις αθλήτριες και των δυο ομάδων που προσπάθησαν να αποδώσουν ωραίο βόλεϊ και να μείνουν ανεπηρέαστες από όσα συνέβαιναν εκτός αγωνιστικό χώρου.

Κύριοι του Παναθηναϊκού, πραγματικά… λείψατε δυο χρόνια από τη Volleyleague. Το… διαπιστώσαμε σήμερα!»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0