επέλεξε Γκιλμπέρ ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν !

Και ο «κλήρος» έπεσε στον Γκιλμπέρ!

Δείτε την εκπομπή μας

Οι διαπραγματεύσεις εδώ και τρεις ημέρες έχουν κορυφωθεί και οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή.

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του 26χρονου Γάλλου δεξιού μπακ, να έρθει στη χώρα μας και αύριο να τρέξουν όλες οι διαδικασίες με τα ιατρικά, τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις. Ο Γκιλμπέρ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του το τελευταίο 48ωρο για να αποχωρήσει από την Άστον Βίλα, βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ.

Εξαρχής, μόλις πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση. Να γίνει κάτοικος Πειραιά δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κινήθηκε γρήγορα και όλα δείχνουν πλέον ότι, αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό σήμερα, ο παίκτης θα περιμένει απλώς την ειδοποίηση για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο από το Μπέρμιγχαμ με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ίσως πρωί πρωί να γνωρίζουμε οριστικά και αμετάκλητα πότε αναμένεται να αφιχθεί στη χώρα μας, καθώς δεν πρόκειται να τραβήξει η υπόθεσή του μέχρι το μεσημέρι. Για τόσο άμεσες εξελίξεις γίνεται λόγος…

Πηγή
https://www.fosonline.gr/podosfairo/article/153538/olympiakos-kai-o-kliros-epese-ston-gkilmper

Share and Enjoy !

0Shares
0 0