Επέκταση της χορηγίας με τη WinMasters!

Πραγματοποιήθηκε την Tετάρτη (24/11) στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, στη Μαρίνα Ζέας, η παρουσίαση της επέκτασης της χορηγίας με την WinMasters, για τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ Ανδρών, πόλο Ανδρών και πόλο Γυναικών, μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.


Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Νάκος, ο Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Υδραίος, οι αρχηγοί, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Μουρίκης, Άλκηστη Αβραμίδου και από την πλευρά της Winmasters, o Διευθύνων Σύμβουλος, Θωμάς Τζόκας. Επίσης, το παρών έδωσε αντιπροσωπεία αθλητών των τριών τμημάτων (βόλεϊ Ανδρών, πόλο Ανδρών, πόλο Γυναικών), τις προσπάθειες των οποίων θα στηρίξει η WinMasters, μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

O Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Υδραίος, ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Η συνεργασία αυτή της συγκεκριμένης χορηγίας από τη WinMasters, αποτελεί μια σημαντική στήριξη προς το σύνδεσμό μας και σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός, να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες ιδιαίτερα μέσω των πολύ δύσκολων συγκυριών που επικρατούν σήμερα στον αθλητισμό. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο σε αυτή την περίοδο να στηρίζεται κατά τον τρόπο αυτό, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός».

Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Νάκος, τόνισε: «Στις δύσκολες αυτές εποχές με τα προβλήματα που μας έχει προκαλέσει η πανδημία είναι ευχάριστο μια εταιρία να μπορεί να μας βοηθάει και να μας στηρίζει στην εκπλήρωση των στόχων μας».

O Διευθύνων Σύμβουλος της WinMasters, Θωμάς Τζόκας, δήλωσε από την μεριά του: «Είμαι συγκινημένος που απευθύνομαι σήμερα σε εσάς εδώ, από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού. Σήμερα ανακοινώνουμε τη συνεργασία της WinMasters με τις ομάδες βόλεϊ Ανδρών, πόλο Ανδρών και πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Γράφουμε, έτσι, μια νέα σελίδα στη σχέση μας με τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Χαίρομαι δε ιδιαιτέρως που σας βλέπω σήμερα εδώ, υγιείς και δραστήριους μιας και για μήνες δοκιμάστηκε η αντοχή η δύναμη και η πίστη μας… Ειδικά στον αθλητισμό, που η αποχή κοστίζει η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0