Ένα μπάχαλο η ΕΠΟ!!!

Άλλη μια απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΠΟ που δεν δικαιούται να ομιλεί, επειδή ο τελικός Κυπέλλου κατάντησε μια παρωδία. Άλλη μια επίδειξη θράσους από μια ανίκανη ομοσπονδία, η οποία δεν μπορεί να διοργανώσει έναν τελικό Κυπέλλου.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Στην ΕΠΟ… ξύπνησαν ξαφνικά και αποφάσισαν να απαντήσουν στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πόσο ακατάλληλοι είναι. Οι… φωστήρες της παραδέχονται ότι προσκάλεσαν τον Αχιλλέα Μπέο, παρόλα αυτά τα βάζουν με τους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας ότι είναι σε ρυθμούς «εξυγίανσης»!

Αν ο τελικός γινόταν στο ΟΑΚΑ είχε συμφωνηθεί, εκτός από τους δέκα προσκεκλημένους των ομάδων και εκτός από κάποιους παράγοντες της ΕΠΟ το παρών θα έδινε μόνο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ. Αύριο (12/09) στον τελικό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γνωστό και ως Μπερνα-Μπέου, προσκάλεσαν τον Αχιλλέα Μπέο. Εκτός από δήμαρχος Βόλου και διερμηνέας έγινε και ομοσπονδιακός τεχνικός!

Γιατί η ΕΠΟ ρίχνει λάδι στη φωτιά με τέτοιες κινήσεις; Δεν ξέρει ότι ο Μπέος προκαλεί τον Ολυμπιακό;

Η ΕΠΟ εκμεταλλεύεται ένα κενό στο πρωτόκολλο υγείας ότι «ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκόμενων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα τριακόσια εξήντα (360) άτομα», όμως πουθενά δεν γίνεται αναφορά σε προσκεκλημένους, παρά στην προηγούμενη πρόταση αναγράφεται ότι «στον αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα». Αρα, από προκύπτει ο Μπέος;

Στο κάτω κάτω ο Ολυμπιακός είναι φιναλίστ και δικαιούται να έχει άποψη για όσα συμφωνήθηκαν. Επίσης, η αστυνομία καλείται να εφαρμόσει όλα τα μέτρα.

Η ΕΠΟ είναι αυτή που τα έχει κάνει μπάχαλο, καθώς φτάσαμε Σεπτέμβριο για να γίνει ο τελικός που έπρεπε να διεξαχθεί μέχρι τις 4 Αυγούστου. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έδωσε τη λύση για να γίνει και η σέντρα της Super League.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0