Έμεινε στην Κόλαση !!! Ολυμπιακός-Ζενιτ 68-77

Ο Ολυμπιακός έχασε από  την Ζενιτ στην παράταση (κ.α. 64-64), στο Σεφ με σκορ  68-77 O πολύ άστοχος Ολυμπιακός για 3 περιόδους  2/20 τρίποντα, βρήκε την λύσει, με μια μυθική ανατροπή από το -6 (58-64) έβαλε 2 κρίσιμα τρίποντα με Παπανικολάου  και Πάντερ και έστειλαν τον αγώνα στην παράταση.Όπου εκεί δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και να κάνει το 2/1.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος 

Ο Ολυμπιακός μπήκε κάλα στο πρώτο 10λεπτό, αλλά και η Ζενιτ μπήκε μαχητικά. Ο Ολυμπιακός παρ όλο που ήταν κάλως στην άμυνα, απογοήτεσε στην επίθεση καθώς και οι Ρώσσοι παίζαν πολύ καλά. Με σκοπό οι ομάδες να μείνουν σε χαμήλο σκορ μέχρι το ημιχρονό.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν πάτησε καλά και η διαφόρα ξεφύγε με ακόμα και με 10+, αλλά στο τέλος κατάφερε να την μαζέψει. Στο 4ο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε και έδειξε το καλό του πρόσωπο και με αμύνα ατσάλι αλλά και τον Κόνιαρη να βάζει μεγάλα τρίποντα έφερα τα πάνω κατώ και δεν άφησε την Ζενιτ να ξεφύγει.

Ο Ολυμπιακός που είχε 4 στα 24 τρίποντα, 47 δευτερά πριν το τέλος και  ενώ ήταν πίσω με -6,κατάφερε με 2 τρίποντα να κάνει το 64-64 και να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Στην παράταση ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά και ένω προηγηθηκέ, η Ζενιτ βρήκε τρόπο να φύγει με 5 πόντους, και η  Ζενιτ που ήταν καλύτερη και πήρε μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού με 68-77.

Ο Ολυμπιακός παίζει στην Βιτόρια, και ποίο μετά με την Τσσκα. Ολυμπιακός θα ξανα παίξει στο ΣΕΦ 1 Νοεμβρίου.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0