Έμεινε εδώ που τον θέλουμε όλοι !!

Τον ήθελαν, επίσης, ομάδες από το εξωτερικό. Εισέπραξαν, επίσης, την άρνηση που έπρεπε να εισπράξουν, από πλευράς Ολυμπιακού και παίκτη. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο Νο1 επιθετικός του Ολυμπιακού.

Δείτε την εκπομπή μας:

Και ως τέτοιος, όχι μόνο δεν πηγαίνει προς… αποχώρηση, αλλά αντιθέτως, πηγαίνει ολοταχώς προς νέο συμβόλαιο και… «δέσιμο» στο λιμάνι του. Ο Ολυμπιακός το κατέστησε σαφές, αυτό, ειδικά τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Ο Ελ Αραμπί πολιορκήθηκε και δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ, για να αφήσει την ομάδα του Πειραιά. Εκείνος, ωστόσο, απογοήτευσε έναν ακόμη αραβικό σύλλογο, ο οποίος προσπάθησε να τον κάνει δικό του, λέγοντας μεγαλοπρεπές «όχι» και επιλέγοντας, όπως και ο ίδιος ο Ολυμπιακός άλλωστε, να παραμείνει εδώ. Στον Πειραιά.

Μάλιστα, οι «ερυθρόελυκοι» δεν το αφήνουν έτσι το θέμα του, αφού προτίθενται να τον… «δέσουν» για τα καλά εδώ. Δεν θα είναι ο μόνος, άλλωστε, ο Ελ Αραμπί, ο οποίος θα πάει για νέο συμβόλαιο. Στον Θρύλο θέλουν να διασφαλίσουν ότι έχουν «δεμένα» τα «βαριά χαρτιά» του ρόστερ τους και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν. Άμεσα κιόλας. Κάτι που θα είναι εξαιρετικό και για την ψυχολογία των παικτών.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0