Εεε, οοο, έτσι ονειρευόμαστε τον δευτερότριτο!

Λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα, γιούχες και πάει λέγοντας. Όταν ο ίδιος σου ο «σύμμαχος» σε… αποτελειώνει και σε ρίχνει στα τάρταρα, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι… δεν έχει γίνει σωστά. Κάτι δεν… έδεσε στο «γλυκό» και όλα πήγαν στον βρόντο. Μία ομάδα, η οποία αγωνιστικά είναι ανύπαρκτη, δεν έχει καταφέρει να αφήσει ένα στίγμα, λίγους μήνες μόλις, αφότου… πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα. Ο ορισμός του «πυροτεχνήματος».

Δείτε την εκπομπή μας :

Μία ομάδα, η οποία δεν έχει ιδέα τι θα πει Champions League, μία ομάδα, η οποία δεν έχει ιδέα τι θα πει «πουλάω παίκτες σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ». Μία ομάδα, η οποία έχει μπλεχτεί μέσα στον κυκεώνα της επικοινωνιακής «λύσσας» εις βάρος του Ολυμπιακού και η οποία κλήθηκε, με το ζόρι, να εμφανιστεί καλύτερη του αντιπάλου της, ενώ δεν είναι! Και η οποία, φυσικά, τώρα το «πληρώνει» αδρά αυτό, βλέποντας τους ίδιους οπαδούς, οι οποίοι λίγους μήνες πριν… αποθέωναν, αυτή τη στιγμή να… κατσαδιάζουν, να μέμφονται, να… δικάζουν.

Μία ομάδα η οποία μπήκε στα πλέι οφ… έτοιμη να ανατρέψει το -7 που… αδίκως, έλεγε η προπαγάνδα, δέχθηκε και κατέληξε να… παλεύει στο -22, μεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης και να μην μπορεί να… σηκώσει κεφάλι. Και με το CAS να έρχεται μπροστά, φαίνονται στον ορίζοντα και τα… χειρότερα…

Να μην ξεχάσουν να μας πουν για το πως ο Ολυμπιακός και η… Αθήνα φταίνε για τον… μαρασμό του ΠΑΟΚ.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0