Δουλεύει τριάδα, ενόψει τελικού

Η ανικανότητα της ΕΠΟ να διοργανώσει σωστά έναν τελικό Κυπέλλου, τον οποίο έφτασε… 30 Αυγούστου, για να πραγματοποιήσει, φέρνει τον Ολυμπιακό σε αυτόν με πολλά προβλήματα και ελλείψεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του και να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο, σε σχέση με αυτόν που έχει δουλέψει όλη τη χρονιά, προσαρμόζοντας την ομάδα του, στις ανάγκες των απουσιών που έχει.

Τι σημαίνει αυτό; Όλα δείχνουν ότι θα δούμε τριάδα στην άμυνα. Τριάδα με Αβραάμ ανάμεσα σε Σισέ και Μπα. Ο Ολυμπιακός θέλει να ελέγξει το ματς και ο Μαρτίνς θα δοκιμάσει να κλείσει χώρους, πριν αναλάβει την πρωτοβουλία, για να βρει τα/τα γκολ που χρειάζεται. Έτσι, πάμε για 3-5-2 ή για 3-4-3, δεδομένων των απουσιών και των ελλείψεων, στα ακραία μπακ.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να δούμε δύο ακραίους που θα παίζουν όλη την πλευρά, όπως ο Ραντζέλοβιτς από τη μία και ο Μασούρας από την άλλη, οι οποίοι θα βοηθούν και ανασταλτικά. Στο κέντρο τριάδα, με Βαλμπουενά-Ελ Αραμπί μπροστά, ή δυάδα, με Βαλμπουενά και Φορτούνη να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Ελ Αραμπί. Ο Καμαρά είναι ο «ρυθμιστής» θα λέγαμε.

Η δουλειά συνεχίζεται και τα πλάνα δεν είναι ακόμη τελικά. Σας δίνουμε απλώς μια εικόνα του τι δουλεύει ο Πορτογάλος και του τι έχει στο μυαλό του να δοκιμάσει.. Εδώ που φτάσαμε, με… πειράματα θα πάμε, έτσι κι αλλιώς…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0