Δοκιμάζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μπουχαλάκης

Δοκιμάζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μπουχαλάκης

Στο Νότιγχαμ θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, για να δοκιμαστεί από την Φόρεστ. Αν πείσει την αγγλική ομάδα, τότε θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενισχύεται ακόμα περισσότερο, από το γεγονός είναι έτοιμος να πάει για να δοκιμαστεί στην αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC Nottingham Sport, ο προπονητής της ομάδας, Μαρκ Γουαμπάρτον, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού θα δοκιμαστεί από την ομάδα του.

Επί της ουσίας, η δοκιμή αυτή θα καθορίσει το αν θα συνεχίσει στην Αγγλία την καριέρα του, ο Έλληνας παίκτης.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Μαρκ Γουόρμπαρτον, επιβεβαιώνοντας τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, σχολίασε το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

«Κοιτάμε να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις και ο Μπουχαλάκης είναι ένας πολύ ταλαντούχος διεθνής ποδοσφαιριστής. Θα περάσει λίγες μέρες μαζί μας και μετά θα δούμε. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού, τον οποίο εκτιμούν. Θα τον πάρουμε και μπορούμε να περιμένουμε πράγματα, είμαι σίγουρος.

Είναι ένας σύνδεσμος, μεταξύ των δύο συλλόγων, που ίσως πρέπει να κυνηγήσουμε στο μέλλον με βάση τη σύνδεση με τον ιδιοκτήτη. Αλλά θα εξαρτηθεί ανάλογα με το τι ψάχνουμε και τι παίκτες έχει ο Ολυμπιακός διαθέσιμους. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που θα ευνοήσει και τις δύο πλευρές, θα είναι φανταστικό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0