Δείγμα θετίκο!!! Και τώρα παέι Τσεχία για το διπλο!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0

Ο Ολυμπιακός ήταν θετικός στο τελευταίο παιχνίδι πριν πάει στο παιχνίδι με την Πλζν που πετάει την Δευτέρα. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό έβαλαν ο Μασούρας στο 2′, Γκερέρο 6΄,32′)


Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος
΄Ένας πολύ καλώς Ολυμπιακός στο 1ο μέρος όπου έβαλε 3 γκολ με τους Μασούρα και Γκερέρο να βάζει 2 γκολ. Στο δευτερό μέρος ο Μαρτινς έκανε πολλές αλλάγες με σκοπό να παίσει ο ρυθμός του αγώνα αλλά δοκιμάζει παίχτες που ίσως θα είναι τα κλείδια για τον αγώνα με την Πλζν.
ο Βαλμπουενά στο 2ο λεπτό πιέζει τον τερματοφύλακα της Φόρεστ όπου έκανε λάθος και εστείλε την μπάλα κόρενρ
Απο κόρνερ του Βαλμπουενά ο Μασούρας με ωραίο σουτ κάνει το 1-0 στο 3ο λεπτό.
Στο 6ο λεπτό ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0 με τον Γκερέρο, όπου απο καιφαλία του Σεμέδο δεν μπορέσε να κρατήσει ο τερματοφύλακας της Φόρεστ και ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0.
Ο Ολυμπιακός μέχρι το 10ο λεπτό είχε 2 κόρνερ και 2 γκολ. Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό.
Ο Μπουχαλάκης στο 20ο λεπτό έκανε ενα σουτ χώρις να γίνει απειλητικός
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλώς και έχει πολύ ενέργεια. Ο Σεμέδο είναι εξαιρετικός πισώ και Οι Βαλμπουένα,Μασούρας πολύ καλή μπροστά.
Απο κόρνερ στο 32ο λεπτό η μπάλα κατέληξε στον Μασούρα όπου έκανε δυνατό σουτ, όπου δεν μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Νότιγχαμ με τον Σεμέδο να παλεύει, να παίρνει την κεφαλία όπου ο Γκερέρο με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.
Ο Ολυμπιακός έχει εκμεταλευτεί πλήρος της στημένες φάσεις , και έχει βάλει 3 γκολ.
Μεγάλη ευκαρία για τον Ολυμπιακό για το 4-0 καθώς ο Μασούρας επίασε την κεφαλία αλλά ο Αμυντικός της Νοτιγχαμ έδιωξε πάνω στην γραμμή, στην συνέχεια το σουτ του Ομαρ πέρασε λίγο πάνω από την εστία στο 40ο λεπτό
Στο 42ο λεπτό ο Βαλμπουενα έκανε ενα σουτ απο πλάγια αλλα ο Τερματοφύλακας της Φόρεστ έδιωξε με γροθιές.
Ο Θρύλος έκλεισε πολύ θετικά το πρώτο μέρος με 3-0.
Β μέρος!!!
Στο Β μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε μέχρι το 60 να έχει κάποιον ρυθμνό αλλά όχι όπως στο πρώτο μέρος.
Η ομάδα της Νότιγχαμ βρήκε χώρους και έκανε κάποιες κλασίκες φάσεις χωρίς όμως να γίνει απειλητική.
Οι πολλές αλλάγες του Ολυμπιακού δείχνει ότι ο Μαρτινς θέλει να δέι και τους αλλόυς παίχτες και για αυτό έπεσε και ο ρυθμός του παιχνιδιού.
Επίσης δόκιμασε τους Μπα και τον Τοροσίδη δίπλα στον Αβρααμ ο Κόουτς του Ολυμπιακού γιατί το θέμα είναι να κρατήσει το 0 πίσω με την Πλζν.
ο Λολεί στο 76 έκανε σουτ όπου η μπάλα πήγε κορνερ μετά απο την απόκρουση του Σα.
Στην συνέχεια από το κόρνερ της Φόρεστ ο Εντσερ έπιασε την κεφαλία αλλά πήγε άουτ.
αυτές ήταν και οι πρώτες κλάσικές ευκαιρίες της Νότιγχαμ στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κάθησε πίσω και η Νότιγχαμ βρήκε χώρους.
Ο Ελ Αραμπί στο 80ο λεπτό έκανε την ποιο κλασική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο Β μέρος όπου από σέντρα του Βαλμπουένα δεν έπιασε με την πρώτη το σουτ αλλά έκανε το κοντρόλ και με δευτερή προσπαθεία έκανε το σουτ που πήγε αουτ.
Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα πάει έτοιμος στην Τσεχία καθώς η ομάδα δείχνει πρώτη φόρα μετά από πολλά χρόνια τόσο έτοιμη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0