Δάκρυσε ο «Τόρο» στο αντίο του! (Vid)

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Βασίλης Τοροσίδης, μιλώντας στην Cosmote TV.

Δείτε το Pre-game του τελικού με την ΑΕΚ

Μία στιγμή που δάκρυσε και δεν έκρυψε τη μεγάλη συγκίνησή του. «Σίγουρα ήταν μια απίστευτη χρονιά όχι μόνο γιατί πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και είχαμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Βάση ποδοσφαιρικής εικόνας αποκλειστήκαμε άδικα από τη Γουλβς και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα βήμα παραπάνω και για το σύλλογο και να δώσουμε επιπλέον βαθμούς στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ τα παιδιά καθώς έγινε αυτό που ήθελα καθώς είχα θέσει στόχο από την αρχή της σεζόν να κατακτήσουμε τα πάντα ώστε αν αποφασίσω την απόσυρση μου στο τέλος της χρονιάς να και ήθελα να είναι με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ το σταφ, τους συμπαίκτες μου που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία ώστε πραγματικά να είμαι εδώ για να λέω αυτά τα λόγια».

-Μια τεράστια καριέρα με έξι πρωταθλήματα…
«Επτά, εγώ μετράω και το μισό γιατί ήμουν».

-Τι σου μένει απ’ αυτή την τεράστια καριέρα;
«Κακά τα ψέματα δεν είμαι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται εύκολα ή απογοητεύεται εύκολα. Η καριέρα μου ήταν καλή, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα, έπαιξα στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, κατέκτησα τρόπαια και πιστεύω σήμερα πως αυτή η επιλογή που είχα κάνει τότε ήταν απόλυτα σωστή», είπε ο Τοροσίδης φανερά συγκινημένος και αποχώρησε από την κάμερα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0