Δακρυγόνα, διακοπή, μία αγωνιστική!

«Ατιμωρησία» σε… άλλη διάσταση! Σε… άλλο επίπεδο. Μετά τα αίσχη, τα οποία έγιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, εις βάρος της ομάδας του Ολυμπιακού, από οπαδούς του Παναθηναϊκού, η ποινή ήταν… μία αγωνιστική.

Ποινή-«χάδι», ποινή-«προστασία». Όχι στο άθλημα, αλλά στον Παναθηναϊκό. Τόσο απλά… Πέφτουν δακρυγόνα, διακόπτεται το ματς; Μία αγωνιστική… Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει…

Αναλυτικά: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ συνεδρίασε την 23η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), κατόπιν αναβολής από την 19η-12-2019, για να δικάσει την υπόθεση αναφορικά με την υπ’ αριθ. πρωτ. 134/17-12-2019 κλήση σε απολογία του ΤΑΑ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», σε σχέση με τα αποδιδόμενα σε αυτό πειθαρχικά παραπτώματα, που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στις 15-12-2019 (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι Αττικής. Το ως άνω ΤΑΑ εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Ευάγγελο Δεσύπρη, ο οποίος ανέπτυξε και προφορικά, όσα στο από 23-12-2019 έγγραφο υπόμνημά του εκθέτει.

Μελέτησε την υπόθεση, σκέφτηκε σύμφωνα με το νόμο και αφού έλαβε υπ΄όψη όλα τα στοιχεία του αγώνα, αποφάσισε να…

Επιβάλλει στο σωματείο (Τ.Α.Α. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο) τις ποινές (α) του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και (β) του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων εκατόν πενήντα ευρώ (2.150 €)».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0