Χρόνια πολλά Πρόεδρε!!!!

Χρόνια πολλά Πρόεδρε!!!!

Δείτε την εκπομπή μας

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για τον οποίο είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα, κλείνοντας 54 χρόνια ζωής.

Ο άνθρωπος, λοιπόν, που πριν 11 χρόνια βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο, γιορτάζει σήμερα. Και όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα για το σύλλογο, τον οποίο έχει γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αυτή τη δεκαετία, μετράει 9 πρωταθλήματα με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Κόντρα σε όλους και σε όλα! Απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα… εξυγίανσης που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, επί δικής του ηγεσίας, ο Ολυμπιακός έφτασε στην υψηλότερη θέση του στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Εκτός από την τεράστια προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει απογειώσει και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Το γεγονός πως όλα του τα τμήματα πρωταγωνιστούν, σαρώνουν στην Ελλάδα και σηκώνουν και ευρωπαϊκές κούπες, είναι κάτι που τα «λέει» μόνο του.

Επιπλέον, πολύ σημαντική κρίνεται και η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κοινωνία. Άλλωστε, επί των ημερών του, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως είναι διαρκώς δίπλα στους συνανθρώπους μας, όντας δίπλα τους σε κάθε δύσκολη στιγμή. Όποτε και αν το χρειαστούν.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ηγέτη του Ολυμπιακού μας. Να είναι γερός και δυνατός και να συνεχίσει να τους γλεντάει όλους. Τα δικά μας όνειρα, εφιάλτες των άλλων.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0