Χουάνκαρ: «Γράφουν ο,τι θέλουν στον Ολυμπιακό, είμαστε καλύτεροι από αυτούς»

Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ στάθηκε στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια στο ματς με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πώς οι Ερυθρόλευκοι γράφουν «ο,τι τους αρέσει». Παράλληλα, ο ίδιος θεωρεί πώς οι Πράσινοι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στα τελειώματά τους, προκειμένου να πάρουν κάτι περισσότερο από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πρωταθλητής χειμώνα ο Θρύλος!! Δείτε την εκπομπή μας:

Οι δηλώσεις του στη κάμερα της NOVA:

Για το ότι επέστρεψε στη θέση του: «Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά που επέστρεψα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα και θα δουλέψω γι’ αυτό».

Για το αν αισθάνθηκαν ανασφάλεια επειδή δεν θα έπαιζε ο Διούδης: «Όχι, ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Στενοχωρήθηκα με την κατάσταση του Διούδη, αλλά ξέρω πως και ο Βασίλης κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν αισθάνθηκα κανένα φόβο».

Για τα προβλήματα τραυματισμών και παικτών που δεν ήταν 100% έτοιμοι και πως τα αντιμετώπισαν: «Σίγουρα οι τραυματισμοί δημιουργούν πρόβλημα. Όλοι όμως είμαστε ενωμένοι σαν μεγάλη οικογένεια. Ο ένας προσπαθεί να συμπληρώνει τον άλλο και να κάνουμε ένα καλό σύνολο».

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Τούμπα: «Είμαστε στενοχωρημένοι. Όχι γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά και γιατί δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς στα τελειώματα».

Για το αν τον γέμισε με πείσμα το διάστημα που δεν αγωνιζόταν: «Πάντα είμαι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ. Ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτή η κατάσταση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ συνεχίζω τη σκληρή δουλειά για να μπορώ να δείχνω όσα μπορώ να κάνω».

Για την αντίδρασή του στα αποδυτήρια στο ματς με τον Ολυμπιακό και ό,τι είχε ακουστεί: «Αυτό μάλλον από την πλευρά του Ολυμπιακού είχε γραφτεί. Εγώ όμως είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είχα θυμώσει όμως με εμένα, ούτε με τον προπονητή ούτε με κανένα άλλον. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε με τον προπονητή και το θέμα είναι λήξαν. Αν στον Ολυμπιακό θέλουν να γράφουν ό,τι τους αρέσει είναι άλλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς».

Πηγή Overfm.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0