Χάρης Παυλίδης: «Εμείς τις κάναμε 101…»

Η ομάδα Πόλο Ανδρών ήταν εκείνη που συμπλήρωσε τις 100 κούπες του Ολυμπιακού στη χρυσή δεκαετία και η ομάδα Πόλο Γυναικών τις έκανε 101. Αυτό τόνισε και ο Χάρης Παυλίδης.

Δείτε την εκπομπή μας :

«Αυτό που λένε να τις… εκατοστίσουμε τις κούπες το έκαναν οι άντρες πριν και εμείς τις κάναμε 101. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν και άλλες ακόμα.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι εμείς κατεβήκαμε σοβαροί και μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το σκορ για να μην ξεφύγει και να δείξουμε σεβασμό στο θεσμό και στην αντίπαλη ομάδα.

Το φετινό πρωτάθλημα περιμένουμε να είναι λίγο περίεργο λόγω των συνθηκών και εγώ προσωπικά θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Η ομάδα ίσως να μην είναι ίδια σε δυναμική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο είμαι πολύ αισιόδοξος και έχω πίστη στην ομαδική δουλειά και στη θέληση που δείχνουν τα κορίτσια.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε τα τελευταία χρόνια, ενώ θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την απόφαση που πήρε να μας επιτρέψει να συμμετάσχουμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θέλουμε να τον δικαιώσουμε με μια καλή πορεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του τμήματος Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού

Share and Enjoy !

0Shares
0 0