Χαραλαμπόπουλος: «Θα πάρω ό,τι μπορώ»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αφήνει πίσω του τις ατυχίες, που τον κράτησαν μακριά από τον καλό του εαυτό, παλαιότερα και είναι έτοιμος να κάνει την εκτόξευσή του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Δείτε την εκπομπή μας όπου ο Θρύλος είναι ξανά στα αστέρια :

Ο ίδιος, μιλώντας για τη φετινή σεζόν, τόνισε ότι δεν περιμένει κάτι συγκεκριμένο, αλλά θα πάρει όλες τις ευκαιρίες που θα του δοθούν, για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε στο Europhoops:

-Ξεκινάει μια νέα χρονιά. Τι είναι αυτό που περιμένει ο Βασίλης από αυτή;

“Η αλήθεια είναι ότι αυτό που περιμένω είναι να δυναμώσω το κορμί μου, γιατί έμεινα πολύ καιρό έξω και έχω μείνει λίγο πίσω. Πιστεύω πως όταν γίνει αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους”.

-Τι πέρασε από το μυαλό σου όταν τραυματίστηκες στην προετοιμασία;

“Επειδή καταλαβαίνω πλέον το σώμα μου δεν ήταν κάτι το οποίο με ανησύχησε. Ήξερα ότι δεν ήταν κάτι, οπότε δεν πέρασε κάτι από το μυαλό μου”.

-Και στο παιχνίδι που τραυματίστηκες πέρσι;

“Η αλήθεια είναι πως πάλι νόμιζα πως δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήθελα πάλι επέμβαση. Όταν μου το ανακοίνωσαν στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί ήμουν σε πολύ καλό ρυθμό, είχα πάρει αυτοπεποίθηση από τα παιχνίδια μου με τον Ιωνικό και ήξερα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Όταν το έμαθα πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ”.

-Τώρα λοιπόν που είσαι από την αρχή της σεζόν στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό, τι να περιμένουμε από τον Βασίλη και τι περιμένει και ο Βασίλης από τον εαυτό του;

“Για να παίξει κάποιος σε αυτό το επίπεδο πρέπει να δώσει ενέργεια. Δηλαδή πιστεύω ότι δεν μετράει να βάζεις πόντους ή ότιδήποτε. Άμα δώσεις την ενέργεια, είσαι στο 100% και βουτάς για κάθε μπάλα, πιστεύω πως ό,τι και να γίνει θα είσαι μέσα στο παρκέ”.

-Έχουν ακουστεί ανά τα χρόνια πάρα πολλά για το κορμί σου. Άλλοι σε έλεγαν αγύμναστο, άλλοι ότι είσαι πιο βαρύ κορμί από ότι πρέπει για το “3”. Ποια είναι η δική σου οπτική πάνω σε αυτό και πόσο δουλεύεις πάνω σε αυτό εσύ προσωπικά;

“Σίγουρα το σώμα δεν είναι και το πιο εύκολο να το δουλέψεις. Υπάρχουν κάποια προβλήματα πάνω σε αυτό αλλά δεν ακούω κανέναν. Κάνω απλά την δουλειά μου και επικεντρώνομαι σε αυτό που θέλω εγώ να κάνω”.

-Από τις συζητήσεις που έχετε κάνει με τον κόουτς Μπαρτζώκα, τι περιμένεις από αυτή τη σεζόν;

“Δεν περιμένω τίποτα, ό,τι αξίζω θα το πάρω. Άμα είμαι καλός θα παίξω, άμα δεν είμαι καλός απλά θα κοιτάω”.

-Στα φιλικά είδαμε ότι πήρες χρόνο. Νιώθεις τόσο καλά όσο φάνηκες κάποιες στιγμές στο παρκέ;

“Η αλήθεια είναι ότι, όπως είπα, προέρχομαι από έναν τραυματισμό που με κράτησε έξω πολλή καιρό. Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου και πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά ώστε να είμαι έτοιμος μέσα στη χρονιά”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0