Αρχίζουν τα μεγάλα έργα στο ΣΕΦ!

Αρχίζουν τα μεγάλα έργα στο ΣΕΦ!

Το ΣΕΦ αλλάζει! Είναι το μότο που περιγράφει, με απόλυτη προσήλωση, το όραμα της διοίκησης του Σταδίου, για ένα χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας των πολιτών, σε υψηλά στάνταρ, εναρμονισμένα με την εποχή! Έτσι, μετά και την εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης, από την Περιφέρεια, ο περιβάλλοντας χώρος του Σταδίου θα δεχθεί μία μεγάλη ανάπλαση! Την ενημέρωση έκανε η ίδια η διοίκηση του Σταδίου, με επίσημο δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει:

«Χρηματοδότηση 2,5 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Ε.Φ.»

Ξεκινούν τα μεγάλα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μετά και την εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής.

Βασικός στόχος είναι η ανάπλαση του χώρου πέριξ των αθλητικών εγκαταστάσεων, με έμφαση στη χωροθέτηση περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών και κατ’ επέκταση την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των διερχομένων.

Παράλληλα, προχωρά η εκμίσθωση χώρων για τη δημιουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, γεγονός που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, προχωρά, για πρώτη φορά, η εξυγίανση και συντήρηση των δικτύων απορροής και ύδρευσης, καθώς και η αποκατάσταση του συστήματος άντλησης και αναζωογόνησης των υδάτινων όγκων του καναλιού στην ακτή Δηλαβέρη.

Η ολοκλήρωση του έργου θα καταστήσει το Σ.Ε.Φ ελκυστικό προορισμό άθλησης και ψυχαγωγίας για τους πολίτες της Αττικής.

Επισημαίνεται ότι η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου αποτελεί το πρώτο βήμα προς την υλοποίηση του ολιστικού σχεδίου ανάπτυξης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

** Η φωτογραφία είναι από www.sef-stadium.gr.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0