Αποχώρησε ο επί χρόνια αναλυτής, Γιώργος Μαρτάκος

Με μήνυμά του στα social media ο Γιώργος Μαρτάκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τμήμα ανάλυσης του Ολυμπιακού.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Μαρτάκος ήταν για οκτώ χρόνια επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης των ερυθρόλευκων. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μήνυμά του στα social media, όπου ανέφερε:

«Μετά από οχτώ χρόνια αγαστής συνεργασίας, έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, ήρθε η στιγμή για να κλείσει ο κύκλος. Ένας κύκλος γεμάτος από δυνατές συγκινήσεις, ανυπέρβλητες χαρές, δυνατές μάχες και αγώνες εντός κι εκτός γηπέδων, ένας κύκλος από αυτούς που πολλοί ονειρεύονται στη ζωή τους να διανύσουν. Αποχαιρετώ αυτόν τον κύκλο με συγκίνηση για όσα έζησα κι ευγνωμοσύνη που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω υπηρετώντας από το πόστο μου με όλες μου τις δυνάμεις τον ένα και μοναδικό στόχο που έχει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό: την κορυφή.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο και στο έργο μου όλα αυτά τα χρόνια και την ευκαιρία που έδωσε να είμαι κομμάτι αυτής διαδρομής. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, κάθε έναν ξεχωριστά για όλες τις στιγμές –επαγγελματικές και μη – που ζήσαμε παρέα. Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0