Από το γεύμα στο Μπουρνάζι ξανά στον Παναθηναϊκό.

Από το γεύμα στο Μπουρνάζι ξανά στον Παναθηναϊκό. Αλλά και το πίσω γύρισμα με Πιτινο.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογεροπούλος.

Ο Αργύρης Πεδουλακης είναι ο προπονητής που από την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακοπουλου  είναι αυτός που φεύγει και ξανά έρχεται..

Οι καμπάνες για την επιστροφή του είχαν αρχίσει από νωρίς και συγκεκριμένα από το γεύμα στο Μπουρνάζι στις 25 Φεβρουαρίου Ο πρόεδρος της ΕΟΚ εθεάθη σε ψητοπωλείο στο Μπουρνάζι, συνοδευόμενος από τον προπονητή του ΠεριστερίουΑργύρη Πεδουλάκη και από δημοσιογράφους που πρόσκεινται στον ίδιο. Του έκανε το τραπέζι το Περιστέρι…

Μάλιστα,  ένας εκ των δημοσιογράφων αποτελεί συνδετικό στοιχείο μεταξύ της ομάδας του Περιστερίου και του ομίλου που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το δεξί του χέρι … να θυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΚ είχε εξαφανιστεί εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσε να βρει ούτε τον Υφυπουργό αθλητισμού ..
Μετά από κάποιες μέρες είχαμε τον αγώνα στο Περιστέρι όπου ο Παναθηναϊκός γνώρισε την απώλεια σε αυτό παιχνίδι.
Η συνέχεια είναι γνωστή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καταθέσει συνεχώς τον Αργυρή Πουδουλάκη, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του Ρικ Πιτίνο στα πράσινα. Έγινε η πρώτη μεταγραφή που έκανε οι πράσινοι να μιλάνε για επιλογή του Ρικ Πιτίνο και ότι όλα έδειξαν παραμονή.
Αυτό όμως που έγινε στις τελευταίες εβδομάδες είναι ότι ο Πιτίνο έφυγε και όλοι μας ήξεραν ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του πράσινου με τους πράσινους φίλους να μην περάσουν με τόσο θετική και πάλι αυτή την προσθήκη καθώς η ομάδα τους απέχει πολλά χρόνια από την τελική- 4.Πάντως οι φίλοι του Περιστερίου δεν το πήραν με καλό καθως ο Πεδουλακης είχε 3ετες συμβόλαιο και έφυγε ως ελεύθερος επιπλέον είχε πει ότι έχει πλανο για τα επόμενα χρόνια και αυτό τελικά δεν ολοκληρώθηκε. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0