Απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου εις βάρος του Ολυμπιακού στην Αρχαία Ολυμπία

“Η χώρα είναι καμμένη, αλλά δεν παραδίδουμε τα ιερά και όσια”

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά στην χώρα μας και τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν. Η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα ξεκινά από τα χαμηλά και φτάνει στα ψηλά. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κατήγγειλε στα social media την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου στην Αρχαία Ολυμπία!

Ο Ολυμπιακός είχε προγραμματίσει εκπαιδευτική εκδρομή στους μικρούς που ήρθαν από την Κίνα και ο υπάλληλος που βρισκόταν εκεί δεν άφηνε τους κινέζους να μπουν αν δεν έβγαζαν τις φανέλες και τα καπέλα που φορούσαν με το έμβλημα του Ολυμπιακού!

«Σήμερα η αποστολή της Κινέζικης Ακαδημίας που φιλοξενεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας μετέβη στην Αρχαία Ολυμπία για να θαυμάσουν τα μικρά Κινεζάκια την κληρονομιά μας. Όμως και τα παιδιά αυτά, που είναι εκπρόσωποι ενός τεράστιου αρχαίου πολιτισμού (όπως ο δικός μας) αλλά και οι δικοί μας άνθρωποι που συνόδευαν την αποστολή, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο κύριος της φωτογραφίας που απέφυγε να μας πεί το ονοματάκι του απαγόρευσε την είσοδο στους μικρούς Κινέζους γιατί λέτε; Γιατί φορούσαν λέει ρούχα με το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Τους ανάγκασε λοιπόν να φορέσουν ανάποδα τις μπλούζες τους για να δουν τα αρχαία. Δίπλα περνούσαν ανενόχλητοι τουρίστες με σήματα του NBA, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο. Αλλά το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, έπρεπε να κρυφτεί.

Ζητάμε συγγνώμη απο το κομματόσκυλο αυτό που δεν είχαμε το σήμα του κόμματος του για να περάσουμε. Ζητάμε συγγνώμη που πηγαίνουμε τα παιδιά απο την Κίνα στην Ακρόπολη και στην Αρχαία Ολυμπία για να τους δείξουμε ποιά είναι η πραγματική Ελλάδα.

Έπρεπε πρώτα να ρωτήσουμε το κομματόσκυλο της φωτογραφίας. Φυσικά το θέμα δεν θα το αφήσουμε εδώ. Είπαμε ότι η χώρα είναι καμμένη πέρα ως πέρα αλλά εμείς την πραγματική Ελλάδα και τα ιερά και όσια μας δεν τα παραδίδουμε σε κανένα κοπρόσκυλο. Επίσης και το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν αφήνουμε κανέναν να το προσβάλλει».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0