«Αντιδράστε για τον Ολυμπιακό»

«Αντιδράστε για τον Ολυμπιακό»

Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση Ολυμπιακού με πολιτικούς φορείς του Πειραιά για τον «πόλεμο» που δέχεται ο σύλλογος.

18308845_1453078904772659_1815047514_n

«Το πρωτάθλημα κρίνεται στα γήπεδα» ήταν το κύριο σύνθημα στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη με πρωτοβουλία της «οικογένειας» του Ολυμπιακού (Ερασιτέχνης, ΠΕΦΟ, Σύνδεσμος Βετεράνων, Θύρα 7) και προσκεκλημένους πολιτικούς φορείς του Πειραιά. Στη συζήτηση έγινε κατανοητό από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θα πρέπει να υπάρξει συνδρομή από τους φορείς της πόλης και από τους βουλευτές όλων των κομμάτων ώστε να αντιμετωπιστεί ο «πόλεμος» που δέχεται πανταχόθεν η ομάδα το τελευταίο διάστημα και ειδικά με την προσπάθεια που ασκείται να αφαιρεθεί με διάφορες μεθοδεύσεις ο τίτλος που έχει κατακτηθεί στους αγωνιστικούς χώρους.

Στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν αρκετές εντάσεις, ενώ συμφωνήθηκε με πρόταση του βουλευτή της ΝΔ κ. Κατσαφάδου να γίνει επερώτηση στη Βουλή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τον Υπουργό Δικαιοσύνης με την οποία να αναφέρεται η κατάσταση, να εξηγείται η οργή που υπάρχει στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ζητηθούν λύσεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα κυβερνητικό σχέδιο σε βάρος του Ολυμπιακού και ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα. Άπαντες συμφώνησαν ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο, ενώ οι δικαστικές διαδικασίες θα πρέπει να γίνονται με βάση τους κανονισμούς που υπάρχουν και όχι με όσα υποστηρίζει ο καθένας (φέρνοντας ως παράδειγμα την υπόθεση του αγώνα με τον Πλατανιά).

Από πλευράς Ολυμπιακού ζητήθηκε να υπάρχει προστασία του συλλόγου εντός της Βουλής όσον αφορά επιθέσεις που γίνονται σε βάρος του Ολυμπιακού, όπως συνέβη με την περιβόητη πρόσφατη τοποθέτηση του Κώστα Ζουράρι, η οποία καταδικάστηκε από όλους τους πολιτικούς στο πάνελ (κάποιοι είπαν ότι θα έπρεπε να είχε ζητηθεί η αποπομπή του από την Κυβέρνηση). Επιπλέον τονίστηκε ότι θα γίνει άμεσα αναλυτική ενημέρωση σε όλους τους βουλευτές Πειραιά για τις επιθέσεις που δέχεται ο Ολυμπιακός από «ένα νέο σύστημα διαπλοκής από δημιουργείται στο ποδόσφαιρο», προκειμένου να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει – εάν το επιθυμούν – να στηρίζουν το σύλλογο από τις μεθοδεύσεις των αντιπάλων του.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εξήγησε ότι «οι κατηγορίες των αντίπαλων του Ολυμπιακού για την κυριαρχία του στο ποδόσφαιρο και τη σχέση τους με την πολιτική ή αθλητική εξουσία δεν έχουν καμία βάση από τη στιγμή που έχουν επιτευχθεί με 8 διαφορετικές κυβερνήσεις, 10 διαφορετικούς Υπουργούς Αθλητισμού και 5 διαφορετικές ηγεσίες της ΕΠΟ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0