Ανδρούτσος : «Σημαντικός ο ρόλος των Ελλήνων, έχουμε άλλον έναν στόχο»

Ανδρούτσος : «Σημαντικός ο ρόλος των Ελλήνων, έχουμε άλλον έναν στόχο»

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το πρωτάθλημα: «Έχω τρία πρωταθλήματα με την Κ20 και δύο με την πρώτη ομάδα».

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι πήραμε το πρωτάθλημα και ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό που δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τον τίτλο».

Για το τι ρόλο παίζουν οι Έλληνες: «Θέλω να πιστεύω ότι παίζουμε σημαντικό ρόλο οι Έλληνες όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν. Βοηθάμε τους συμπαίκτες μας να καταλάβουν τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός».

Για αν θα χαλαρώσει η ομάδα: «Όχι δεν είναι παγίδα. Δεν νομίζω να ρίξουμε ρυθμούς. Έχουμε άλλον έναν στόχο. Πρέπει να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα κοιτάξουμε να το πάρουμε. Επίσης θα κοιτάξουμε να πάρουμε και τα ματς στο πρωτάθλημα».

Για τον Χασάν: «Ο Χασάν έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Όταν του δοθεί η ευκαιρία την αρπάζει και μας δίνει τη λύση. Ότι και να πω για τον Χασάν είναι λίγο».

Για το πόσα έχουν αλλάξει για τον ίδιο: «Άλλαξαν πολλά. Σε εκείνο το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη μου συμμετοχή. Από εκείνο το ματς προσπάθησα να δουλεύω και να βελτιωθώ για να αρπάξω την ευκαιρία».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0