Αν λεγόταν Bouchailinovits θα τον κράζατε;

Δύο μέρες πέρασαν και ακόμα όλοι ασχολούμαστε με το λάθος του Μπουχαλάκη. Θα ασχολούμασταν ακόμα αν δεν ήταν Έλληνας και λεγόταν Bouchailinovits;

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΟΡΤΟ – ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)

Δείτε την εκπομπή μας :

Γράφει ο Κωνσταντίνος  Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στην Πορτογαλία να θέσει μεγάλες ελπίδες για την δεύτερη η ακόμα και την τρίτη θέση. Αλλά το λάθος  που έγινε στην άμυνα που ξεκίνησε από τον Σα, και τελείωσε με το κακό κοντρολ του Μπουχαλάκη, βρήκε τον Ολυμπιακό να κυνηγάει στο σκορ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το παιχνίδι του, δεν κατάφερε να βάλει γκολ και όλοι στράφηκαν στο τέλος του αγώνα  κόντρα στον Έλληνα άσο.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε ένα παιχνίδι, έχει ακόμα άλλες 4 μάχες σε αυτόν τον δύσκολο όμιλο. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε της ευθύνες σε έναν παίχτη. Η Ομάδα έχασε και έχασε ομαδικά. Έτσι όπως στης νίκες  είναι όλοι μαζί, έτσι και στις ήττες είναι όλοι μαζί.

Δεν μπορεί να έχουν περάσει 2 μέρες και να λέμε ακόμα για το λάθος του Μπουχουλάκη. Ο Οποίος βγήκε και είπε και συγγνώμη. Είναι λες όλοι και τον περίμεναν στην γωνία όλο αυτό το διάστημα για να τον κράξουν. Ο Μάρτινς ξέρει δεν είναι τυχαίο που η 11αδα του Ολυμπιακού ξεκινάει από αυτόν.

Πρέπει να μάθουμε να μην ξεχωρίζουμε τους παίχτες. Είτε Έλληνες, είτε ξένους. Ο προπονητής ξέρει. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσες μέρες για κάτι το οποίο έγινε. Εδώ δεν θέλει κράξιμο αλλά στηρίξει όπως έκανε η Θύρα 7. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και τέτοια περιστατικά μας πάνε πίσω.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0