Αμπέλ Φερέιρα: «Άνετα γράφεις… βιβλίο με αυτά που έγιναν φέτος»

«Άνετα γράφεις… βιβλίο με αυτά που έγιναν φέτος»

Δείτε την εκπομπή μας

Στα εξωαγωνιστικά θέματα που επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον προπονητή του Δικεφάλου, να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσε να γράψει βιβλίο για τα γεγονότα που έχουν συμβεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Προσπαθούμε να βρούμε το θετικό της υπόθεσης, οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν πολύ, δεν μπορούμε να τους πούμε κάτι. Περιμέναμε να δείξουν οι παίκτες αξίας το κάτι παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι για τους ποδοσφαιριστές γιατί πραγματικά προσπάθησαν, ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω στον Μιχαηλίδη που έκανε πολύ καλό παιχνίδι για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Σήμερα βάλαμε όλους τους ποδοσφαιριστές που μπορούσαμε, όπως είναι ο Λημνιός και ο Στοχ, προσπαθήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Οι επιθετικοί μας αυτή τη σεζόν, κάνουν την καλύτερη σεζόν τους, δεν ξέρω αν θυμάστε τι είχα πει όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, για το τι χρειάζεται η ομάδα, ωστόσο ούτε μπορώ, ούτε και θέλω να επανέλθω σε αυτά, αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το καλύτερό τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν μπορώ να μην πω ότι είχαμε 1-2 ευκαιρίες όπως ήταν αυτή του Ελ Καντουρί, σε αυτό που στέκομαι εγώ είναι να μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές μου και να παίζουν στο όριο, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητάμε και να απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν το καλύτερο. Θα συμφωνήσω όμως ότι η ομάδα χρειαζόταν καλύτερη ενέργεια στην επίθεση. Δεν είμαστε στο τοπ επίπεδο, στο οποίο έχουμε δείξει δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε μετά την καραντίνα.

Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε σήμερα ένα σούπερ παιχνίδι, αλλά κάναμε αρκετά πράγματα για να αξίζουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή μας λείπει η τύχη, η αποτελεσματικότητα, η ποιότητα. Αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι αυτός ο σχηματισμός μπορεί να βγάλει το καλύτερο από τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας. Στην επίθεση πάντα με αυτόν τον τρόπο αγωνιζόμαστε, απλά στην άμυνα έγινε μια τροποποίηση για τον λόγο που σας είπα, αλλά είναι αδύνατο να παίξουμε με δύο επιθετικούς, γιατί έχουμε μόνο δύο και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Θα μιλήσω για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και έχουν τραβήξει μέχρι τώρα το κουπί, δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι, μακάρι να είναι έτοιμοι και πρέπει να τονίσω ότι οι παίκτες που αγωνίζονται από την ακαδημία το αξίζουν και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους. Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, δεν το παρατάμε, στην φετινή σεζόν έχουν συμβεί τόσα πράγματα που άνετα μπορείς να γράψεις βιβλίο, μόνο με τα γεγονότα που έχουν συμβεί»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0