Ακύρωση της σεζόν ζητά η Ένωση Παικτών της Euroleague

Ξεκάθαρη θέση πήραν οι παίκτες των ομάδων της Euroleague, καθώς ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή την ακύρωση της σεζόν.\

Σήμερα, Δευτέρα (25/05), η Euroleague θα κάνει τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης να αποφασίζει αν η φετινή σεζόν θα συνεχιστεί ή αν θα μπει οριστικό τέλος, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να ανακοινώνει την απόφαση σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι.

Ωστόσο, θέση επί του θέματος πήρε και η Ένωση Παικτών της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι η φετινή σεζόν θα πρέπει να μην συνεχιστεί, χωρίς ωστόσο να έχει λόγο στην τελική απόφαση που θα παρθεί από τη Euroleague.

Η ELPA επισημαίνει ότι οι παίκτες νιώθουν ανασφάλεια για την υγεία τους, αλλά και για εκείνη των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα θέτει και το θέμα της παραμονής στις ΗΠΑ, περίπου 70 παικτών, τονίζοντας ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο το πότε ή το αν θα μπορέσουν να έρθουν ή το αν θα είναι πρόθυμοι να το κάνουν.

Ακόμη, υπογραμμίζεται ότι υπάρχει κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών, μετά από τη μακρά απουσία των παικτών από την αγωνιστική δράση, ενώ γίνεται λόγος και για το status της διοργάνωσης, το οποίο μπορεί να πληγεί σημαντικά, αν οι ομάδες παρουσιαστούν κατώτερες των περιστάσεων.

Οι παίκτες διαμηνύουν ότι θέλουν να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, αλλά τα προβλήματα αυτήν την στιγμή είναι πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να διαχειριστούν και έτσι η σωστότερη επιλογή θα ήταν η ακύρωση της σεζόν.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0