Ακόμα μία νίκη! Οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Θρύλος!

Ακόμα μία νίκη! Οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Θρύλος!

Πρόβλημα ουδέν για τον Ολυμπιακό, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης της Superleague σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5. Οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν μια ακόμη δικαστική ήττα, ενώ μπήκε και οριστικά τέλος στα όνειρά τους για τίτλο στα χαρτιά.

Μετά την απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΟΚ από το Διαιτητικό Δικαστήριο, την Παρασκευή η ΕΠΟ θα δηλώσει κανονικά (και χωρίς αστερίσκους) τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Κύπελλα Ευρώπης.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή του Μάρκους Μπεργκ κατά της υπ’ αριθ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ελλείψει δικαιοδοσίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, λόγω του ότι η επιβληθείσα στον προσφεύγοντα πειθαρχική ποινή δεν υπερβαίνει την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών, ούτε τη χρηματική ποινή των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Απέρριψε την από 29.5.2017 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απαράδεκτη λόγω ελλείψεως εννόμου συμφέροντος.

Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0