Ακλόνητος ο «βράχος»

Τον θέλει εδώ τον Σισέ, ο Μαρτίνς. Του κάνει. Δένει και με τον Σεμέδο και με τον Μπα και μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να μπει στην ενδεκάδα και να κάνει άριστα τη δουλειά του.

Δείτε την εκπομπή μας:

Και παραπάνω. Δεν μπήκε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, σε διαδικασία να συζητήσει για την παραχώρηση του Σισέ. Όλο το καλοκαίρι ο Σενεγαλέζος είχε διαφόρων ειδών «ενοχλήσεις», από ομάδες, οι οποίες τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους. Και όμως, ο Ολυμπιακός ήταν σαφής.

Η Τραμπζονσπόρ ήταν η μία από τις δύο ομάδες, οι οποίες τώρα, στο φινάλε των μεταγραφών, επιχείρησαν να κάνουν δικό τους τον 25χρονο σέντερ μπακ του Μαρτίνς. Έκανε την πρότασή της, η τουρκική ομάδα. Η οποία είχε να κάνει με δανεισμό και οψιόν αγοράς, για το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Δεν είχε σκοπό να αποχωριστεί τον Παπ Σισέ και να τον αφήσει να φύγει, έτσι απλά. Τον πιστεύει ο Μαρτίνς και τον χρειάζεται, εδώ, για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ακολούθησε και η Σλάβια Πράγας. Η οποία επίσης ήθελε να πάρει τον «βράχο», ως δανεικό. Εισέπραξε την ίδια απάντηση, την οποία εισέπραξαν και οι Τούρκοι. Ο Ολυμπιακός ήταν κατηγορηματικός και δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει, για να παραχωρήσει τον Σισέ, στους Τσέχους. Όπως και έγινε, ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε ακλόνητος, στο λιμάνι.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0