«Αγκάθι» τα «παρκαρισμένα» συμβόλαια

«Αγκάθι» τα «παρκαρισμένα» συμβόλαια

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται και για τους οποίους ιδανικά θα ήθελε να λάβει πρόταση, ώστε να τους παραχωρήσει. Είτε δανεικούς με οψιόν αγοράς, είτε κατευθείαν με πώληση. Τα «παρκαρισμένα» συμβόλαια στο ρόστερ της ομάδας είναι ένα «αγκάθι», το οποίο βεβαίως αποτρέπει τον Θρύλο από το να κάνει έξτρα μεταγραφές. Και φυσικά θέλει αυτά τα συμβόλαια να βρει έναν τρόπο να τα «ξεφορτωθεί» και να καταφέρει έτσι να ελευθερώσει παραπάνω μπάτζετ και από το υπάρχον, για να μπορέσει να κινηθεί και πιο άνετα.

Και δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστές… κακούς. Μιλάμε για παίκτες ποιότητας, οι οποίοι απλώς δεν κόλλησαν και δεν κολλάνε με την ομάδα και έτσι δεν μπόρεσαν εδώ να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να καταφέρει να βρει λύση με ποδοσφαιριστές όπως ο Λαλά, ας πούμε… Να βρει τον τρόπο να τους παραχωρήσει και να καταφέρει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, τα οποία θα προκύψουν από αυτές τις υποθέσεις, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/345569-laquo-agkathi-raquo-ta-laquo-parkarismena-raquo-symbolaia

Share and Enjoy !

0Shares
0 0