Όλα κατ’ ευχήν!!!

Όλα κατ’ ευχήν φαίνεται να πηγαίνουν όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν καθώς όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τη νέα περίοδο!

ΟΛΑΙΤΑΝ-1-630x378

Σύμφωνα με τον ΓΑΥΡΟ, πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ιατρικό συμβούλιο στο νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί ο Νιγηριανός επιθετικός, με την παρουσία του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου.

 Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο νεαρός παίκτης δεν έχει πλέον τίποτα, είναι απολύτως καλά και οι εξετάσεις του δείχνουν να είναι φυσιολογικές.

Όλοι φοβόντουσαν μήπως τελειώσει άδοξα η καριέρα του 21χρονου παίκτη, στο ενδεχόμενο το συγκεκριμένο περιστατικό να του αφήσει κάποιο πρόβλημα και τελικά να χρειαστεί να κρεμάσει από νωρίς τα παπούτσια του.

Ανάλογα περιστατικά απαιτούν περίπου έξι μήνες για να μπορέσει ένας ποδοσφαιριστής να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως επειδή ο Ολαϊτάν είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή ίσως να επιστρέψει και νωρίτερα πολύ πιθανόν να προλάβει το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας! 

Εκείνο που απομένει πλέον είναι η τελική υπογραφή κάποιου γιατρού πως δεν συντρέχει πλέον λόγος ανησυχίας για το μέλλον του παίκτη και αυτό θα γίνει με το ταξίδι του Νιγηριανού στο Βέλγιο, όπου θα επισκεφτεί ειδικό γιατρό μετά την παρότρυνση του μάνατζερ του. 

Όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορα κοντά μας παικταρά!!!

Στην Πρώτη_Γραμμή Του Ερυθρόλευκου Πύρινου Λαού!!!     Red Agent7 και στο facebook…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0