Ο Ολυμπιακός «στόλισε» το δέντρο της προσφοράς!

Στην πρωτοβουλία του Copa CaBALA συμμετείχε ο Ολυμπιακός, συνεισφέροντας στο στήσιμο του Xmas Ball Tree.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

copacabala

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα μας συμμετείχε στην πρωτοβουλία του Copa CaBALA για το στήσιμο ενός πρωτότυπου δέντρου… προσφοράς, δείχνοντας ότι πάντα βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Σκοπός της δράσης που πραγματοποίησαν από κοινού το Copa CaBALA και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ», το οποίο λειτουργεί με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση πλεονάσματος σε προϊόντα και δωρεάν υπηρεσίες από εταιρείες και ιδιώτες για να καλύψει ανάγκες που καταγράφει σε ΜΚΟ, ιδρύματα και φορείς ανθρωπιστικής και κοινωνικής πρόνοιας, ήταν να συγκεντρωθούν μπάλες για το στήσιμο του Xmas Ball Tree στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης, οι οποίες στη συνέχεια θα προσφερθούν σε ιδρύματα και σχολεία της χώρας.

copacabala1

Στο κάλεσμα των διοργανωτών ανταποκρίθηκαν ιδιώτες, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου, σχολεία, αθλητές, ακαδημίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και αθλητικοί σύλλογοι που εδρεύουν ή βρέθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στους οποίους και η ομάδα μας. Από τις 13 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και σε μία όμορφη και «ζεστή» εκδήλωση στήθηκε το πρωτότυπο δέντρο, συγκεντρώνονταν μπάλες από διάφορα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, βόλεϊ) γεμάτες ευχές.

copacabala2

Ο Θρύλος προσέφερε συνολικά 35 μπάλες (30 του Champions League και 5 υπογεγραμμένες), καθώς και μία υπογεγραμμένη φανέλα, με τους διοργανωτές να τον ευχαριστούν για την πολύτιμη συνεισφορά του.

Η κάθε μπάλα αντιστοιχεί σε ένα κιλό ή συσκευασία τροφίμων (ζυμαρικά, ελιές, λάδι, καφές, πίτες, αναψυκτικά, χυμοί και νερά).

Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής 350 μπάλες, οι 282 από τις οποίες τοποθετήθηκαν στο δέντρο – πυραμίδα και τα προϊόντα στα οποία αντιστοιχούν θα συσκευαστούν σε πακέτα διακοσμημένα με ζωγραφιές μικρών παιδιών έως 10 ετών και θα παραδοθούν σε διάφορα ιδρύματα της χώρας.

Το δέντρο θα μείνει στημένο μέχρι τις 5 Ιανουαρίου κι όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει, καθώς, με τη βοήθεια του κόσμου, στήνεται και ξεστήνεται καθημερινά, κάνοντας όλους μέρος της όμορφης πρωτοβουλίας.

copacabala3

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0