«Να φέρω ξανά επιτυχίες στην ομάδα»

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της Media Day που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών τόνισε ότι τα κίνητρά του παραμένουν πολύ υψηλά, αναφέρθηκε στους Έλληνες που έφυγαν, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και για την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα παίζει μόνο στην EuroLeague:

«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσαρμοστούμε. Όλα τα παιχνίδια στην Euroleague είναι δύσκολα. Ο καθένας πρέπει να προσαρμόσει το κορμί και την καθημερινότητά του για μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Για το κίνητρο που έχει ενόψει της νέας σεζόν:

«Κίνητρο για μένα δεν είναι τα ατομικά επιτεύγματα, αν έρθει εκείνο του πρώτου σκόρερ καλώς να έρθει. Για μένα κίνητρο είναι να φέρω επιτυχίες στην ομάδα, να την βοηθήσω να γίνει καλύτερη. Ο καθένας από μόνος του πρέπει να έχει κίνητρο. Τα τελευταία χρόνια δεν πήγαμε καλά, μείνει εκτός Top8 που είναι πρωτόγνωρο. Θέλουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Όσο καιρό ήμουν έξω σκεφτόμουν πώς να βοηθήσω την ομάδα και να την κάνω καλύτερη. Με ενδιαφέρει να έχουμε καλή ανταγωνιστική ομάδα και επιτυχίες».

Για τους Έλληνες παίκτες που ήρθαν, αλλά και που έφυγαν από την ομάδα:

«Πάντα θα υπάρχει επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε τα παιδιά που ήταν μαζί μας, τον Βαγγέλη, τον Γιώργο και τον Δημήτρη. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές, άσχημες και δύσκολες, καθημερινότητα για πολλά χρόνια. Ήρθαν καινούρια και νέα παιδιά. Έτσι είναι η ζωή, το μπάσκετ εξελίσσεται. Εγώ ως αρχηγός οφείλω να τους βοηθήσω να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ και το πρόβλημα υγείας του:

«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση με το πρόβλημα υγείας. Είναι δυνατός χαρακτήρας, το έχει αποδείξει ως προπονητής τόσο χρόνια και με την καθημερινότητά του. Αποτελεί παράδειγμα για όλους όσους παλεύουν να κάνουν αυτό που αγαπούν χωρίς να το βάζουν κάτω».

Για την Εθνική ομάδα:

«Να κρατήσουν ψηλά το ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε μαζί τους και τους παρακολουθούμε. Να φέρουν μία επιτυχία για τους ίδιους και όλη την Ελλάδα. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με τον Γιάννη, τον MVP του ΝΒΑ και πολλούς καλούς παίκτες γύρω του. Να έχουν τύχη μαζί τους και να πάνε όλα καλά».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0