«Μπορούμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο»

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός και κόουτς του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα για πρόκριση της Ελλάδας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση του Παγκοσμίου όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα.

Εμείς μετά την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στη Σερβία, βρεθήκαμε με την πλάτη στο τοίχο και όσες φορές αυτά τα παιδιά βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο, προσπαθούν να αντιδράσουν και αντιδράσανε σήμερα. Είχαμε ένα κανονικό παιχνίδι από την πλευρά μας, με εγωισμό, με πάθος με αποτελεσματικότητα στους κρίσιμους τομείς τον παραπάνω και τον λιγότερο. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ήμασταν εμείς που κοντρολάραμε το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε μια πρόκριση που μας κρατάει ζωντανούς και μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε κάτι από την συνέχεια.

Διαφορετικά δε, θα ήταν καταστροφικό, αλλά όταν κάνεις τόσο πολύ κόπο να φτάσεις εδώ και δεν δείξεις τις δυνατότητές σου, θα γυρίσεις πίσω και θα λες γιατί δεν το έκανα και τι θα έπρεπε να κάνω καλύτερα! Νομίζω, ότι σήμερα διορθώσαμε την κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής με μια ουσιαστική εμφάνιση και νίκη και προχωράμε για τον επόμενο αντίπαλό.

Αναφορικά στην επόμενη αντίπαλο μας, την Ιταλία, σε αυτά τα παιχνίδια είναι… μάνα, ξέρει να τα διαχειρίζεται, ξέρει να τα διεκδικεί, όμως έχουμε κι εμείς εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξαναβρεθεί να διεκδικούμε πρόκριση στην τετράδα, τα έχουμε καταφέρει και θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι όταν έχουμε κάποια στάνταρ και εφαρμόζουμε αρκετά πράγματα από αυτά που ξέρουμε να κάνουμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0