Μίτσελ: Προτίμησα να μείνω…

Ο Μίτσελ σε συνέντευξή του σε Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό παραδέχθηκε για άλλη φορά πως είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και τον Θρύλο.

mitsel

Διαβάστε τα σημαντικότερα ερωτήματα που του ετέθησαν:

-για τη ζωή του στην Ελλάδα.. 
“Υπάρχει μια κατάσταση οικονομικής κρίσης, ωστόσο οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Δεν θα δεις λυπημένους ανθρώπους, να υποφέρουν. Οι ξένοι δεν αισθάνονται ξένοι στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι”. 

-για τα πολλά αθλητικά ΜΜΕ τα οποία υπάρχουν στη χώρα μας… 
“Υπάρχουν 14 αθλητικές εφημερίδες. Κάνω μια συνέντευξη με το κανάλι που μεταδίδει τα παιχνίδια μας τα Σάββατα. Μας έχουν… στείλει 178 παίκτες. Όποιος είναι ζωντανός μπορεί να υπογράψει για μας. Έχουν μεγάλο σεβασμό και στοργή για τον Βαλβέρδε”. 

-εάν πόνεσε ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ… 
“Ναι, αλλά είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ομάδα μας. Δεν υπήρχε λόγος να μην περάσουμε μετά το 2-0, στο Καραϊσκάκη. Στο Όλντ Τράφορντ ήταν σαν να παραιτηθήκαμε. Σαν μην μπορούσαμε να τους περάσουμε. Ελπίζω αυτό να αλλάξει”. 

-τι έχει να κερδίσει από την παρουσία του στην Ελλάδα.. 
“Πάρα πολλά. Έχω ένα στόχο καθημερινά. Είδα ότι μπορώ να δουλέψω με 19 διαφορετικές Εθνικότητες. Απολαμβάνω όλα αυτά που έχουν μεγάλη σημασία για τον Τύπο. Χθες διάβασα για τον Θουμπιθαρέτα και τον Λουίς Ενρίκε. Ποιος σκέφτηκε τον Τάτα Μαρτίνο; Περισσότερο από προπονητής, είναι άνθρωπος. Πώς θα αισθανόμασταν εμείς αν ήμασταν ο Τάτα”; 

-για το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος.. 
“Πολλοί παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να παίξουν εδώ”. 

-εάν ο Ρομπέρτο πρέπει να είναι στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα… 
“Για μένα, ναι. Έχει εξελιχθεί πολύ καλά στο παιχνίδι του. Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής”. 

-εάν θα μείνει στην Ελλάδα.. 
“Είχα προσφορές, αλλά προτιμώ να μείνω εδώ. Έχω συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Νομίζω είμαι έτοιμος για να προπονήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κοιτάω τα ονόματα που βγαίνουν, αλλά δεν ζω με αυτό. Έχω το όραμα ότι είμαι προπονητής της Ρεάλ, αλλά γνωρίζω ότι είναι κάτι που δεν είναι αλήθεια”.

Στην Πρώτη_Γραμμή Του Ερυθρόλευκου Πύρινου Λαού!!!     Red Agent7 και στο facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0