Μαζέψτε τον… (photo)

Ο Μίροσλαβ Στοχ ξεπέρασε και τον εαυτό του. Μετά τις προκλήσεις του μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο στο Καραϊσκάκη και το «fuck off» που είπε (προς ποιους δεν ξέρουμε) κατά την είσοδό του στη φυσούνα, ο Σλοβάχος ξαναχτύπησε.

1096403

 

Aυτή τη φορά, όμως, πρέπει να επέμβει Εισαγγελέας και ο «μπουγατσομάγκας» αυτός να τιμωρηθεί όπως αρμόζει σε όσους προκαλούν με χυδαίο τρόπο και βάζουν φωτιά σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως είναι όλα άλλωστε μεταξύ του Μπάοκ και του Ολυμπιακού, στην Τούμπα.

Με ένα σχόλιό του, στο Instagram, κάτω από εκείνο που έκανε του Στέφανου Αθανασιάδη («Και τώρα ΤΟΥΜΠΑ»), ο «ποδοσφαιριστής» του Μπάοκ έγραψε: «We will kill those fucking gays in Toumba!», δηλαδή “Θα τους σκοτώσουμε, αυτούς τους gays, στην Τούμπα“.

Εμείς αναρωτιόμαστε πως μπορεί ν’ αντιδράσει ένας οπαδός του Μπάοκ και σε τι ενέργειες μπορεί να προβεί όταν διαβάζει από έναν «ποδοσφαιριστή» της ομάδας του ένα τέτοιο σχόλιο; Μήπως αυτό το σχόλιο τον μετατρέπει σε ηθικό αυτουργό εάν συμβεί το παραμικρό;

Ας τον μαζέψει κάποιος αυτόν, διότι μιλάμε για έναν εκπρόσωπο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μπάοκ ο οποίος με τη συμπεριφορά του και το μήνυμά του δημιουργεί κλίμα και προκαλεί με χυδαίο τρόπο!

Ας επέμβει κάποιος Εισαγγελέας γιατί στην ομάδα του δεν ασχολούνται και τον αφήνουν να κάνει ό,τι γουστάρει, να είναι ανεξέλεγκτος!  Με τη συμπεριφορά του προκαλεί και βάζει… φωτιά ενόψει του επαναληπτικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

sxolia_stoch2

Share and Enjoy !

0Shares
0 0