Κοντονής: “Στο χέρι της UEFA και της FIFA”

Κοντονής: “Στο χέρι της UEFA και της FIFA”

Την αισιοδοξία του που πως όλα θα πάνε καλά και πως μετά τις αλλαγές το αθλητικό νομοσχέδιο δεν θα φέρει το Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

kontonis

Mε δήλωση του μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής,υποστήριξε πως πλέον και μετά τις αλλαγές που έγιναν και για τις οποίες υπήρχε συμφωνία από τα άλλα κόμματα δεν υπάρχει κίνδυνος για Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε όλα εξαρτώνται πλέον από την UEFA, την FIFA και την ΕΠΟ προκειμένου να αποδεχτούν τις αλλαγές. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είχαμε σήμερα μια παραγωγική και εποικοδομητική συζήτηση. Αυτή η συζήτηση κατέληξε και σε ευρύτερες συναινέσεις μεταξύ των κομμάτων, πράγμα το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενισχύει περαιτέρω το νομοθέτημα απ’ όλες τις απόψεις.

Από εδώ και πέρα, μετά τη δήλωση που έκανα χθες και περιλαμβάνεται στα πρακτικά και τη σημερινή μου δήλωση, σχετικά με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να την περιλάβει αυτή τη δήλωση στην αιτιολογική έκθεση. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι λέει και τι εννοεί η κυβέρνηση. Αυτά που λέει, τα εννοεί.

Ως εκ τούτου, οι πρωτοβουλίες πλέον είναι στα χέρια άλλων, να αποδεχτούν αυτή την απόλυτα δημοκρατική και συναινετική διαδικασία και να προχωρήσουμε χωρίς ρήξεις στο μέλλον.

Είναι στο χέρι της UEFAτης FIFA και της ΕΠΟ να αποδεχτούν αυτή τη δήλωση, διότι πλέον δεν υπάρχει κανένα κίνδυνος για το αυτοδιοίκητο, όπως δεν υπήρχε ποτέ άλλωστε, αλλά ορισμένοι δεν ήθελαν να το καταλάβουν. Επομένως στην αυριανή συζήτηση, εμείς περιμένουμε μία θετική τοποθέτηση επ’ αυτών που δηλώσαμε σήμερα. Νομίζω αυτά όλα είναι αυτονόητα».

Πηγη:http://www.sport24.gr/football/ellada/grexit/kontonhs-sto-xeri-ths-uefa-kai-ths-fifa.3438958.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0