Κόκκαλης: «Ένας άξιος καπετάνιος των τίτλων»

Μήνυμα του Σωκράτη Κόκκαλη για τον χαμό του Σταύρου Νταϊφά.

kokkalis-ntaifas_0

 

”Ο Σταύρος Νταϊφάς αποτέλεσε αναμφίβολα για όλους τους Ολυμπιακούς, αλλά και το σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων μια ξεχωριστή ηγετική, εμβληματική φυσιογνωμία.

Ως πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την μετατροπή του πρωταθλήματος σε επαγγελματικό το 1979 και για όση διάρκεια παρέμεινε στον προεδρικό θώκο, κατάφερε να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, κατακτώντας πέντε Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, με το προσωπικό του πάθος για τον Ολυμπιακό, τη σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια αλλά και με σημαντικές επενδύσεις έδειξε σε όλους το πως πρέπει να λειτουργεί ο εκάστοτε πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Σταύρος Νταϊφάς δικαιωματικά καταλαμβάνει περίοπτη θέση μεταξύ εκείνων που προσέφεραν ανιδιοτελώς τα μέγιστα, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη του για την ομάδα, προκειμένου ο Ολυμπιακός μας να είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Ελλάδα.

Προσωπικά μας συνέδεσαν, εκτός της κοινής αγάπης μας και συνεργασίας μας για τον Ολυμπιακό, μακροχρόνια φιλία.

Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού, για αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο ηγέτη του Ολυμπιακού, έναν άξιο καπετάνιο των τίτλων”.

Σωκράτης Κόκκαλης

Share and Enjoy !

0Shares
0 0