Κίνηση ανθρωπιάς από τον Ολυμπιακό

Η ομάδα μας ενίσχυσε οικονομικά τον πρώην ποδοσφαιριστή, κ. Γιάννη Λέπουρα, για την αγορά τεχνητού μέλους.lepourasolympiacos

Το ανθρώπινό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Θρύλος.

Έπειτα από πρωτοβουλία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών μας, κ. Πέτρου Καραβίτη και κ. Ηλία Πουρσανίδη, η ομάδα μας ενίσχυσε οικονομικά τον πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χαϊδαρίου, κ. Γιάννη Λέπουρα, για την αγορά τεχνητού μέλους, αφού είχε την ατυχία να χάσει το πόδι του.

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του, όπως και η ομάδα μας. Έτσι, την Πέμπτη το πρωί, αντιπροσωπεία της, με επικεφαλής τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, κ. Βασίλη Τοκάκη και τον κ. Καραβίτη, επισκέφθηκε το σπίτι του κ. Λέπουρα στον Άνω Κορυδαλλό και του παρέδωσε την οικονομική βοήθεια.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα μας για τη βοήθειά της: «Είμαι πολύ συγκινημένος. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προσπάθειες που κάνατε. Πρώτα απ’ όλα, τον Πρόεδρο, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επιτελεί σπουδαίο έργο. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, ιδιαίτερα τον Πέτρο τον Καραβίτη και τον Ηλία τον Πουρσανίδη, τον Ολυμπιακό κι όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν».

Από την πλευρά του, ο κ. Καραβίτης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Πρόεδρο, κ. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Ως υπεύθυνος για την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Χαϊδαρίου αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερο δέος για τον Ολυμπιακό, γιατί βλέπω ότι πάνω σε κοινωνικά θέματα πρωτοπορεί στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία των δύο παλαιών ποδοσφαιριστών μας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αφορά ένα τόσο σημαντικό θέμα. Άλλωστε, οι έννοιες αλληλεγγύη και προσφορά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον Ολυμπιακό και είναι επιθυμία του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η κοινωνική προσφορά του συλλόγου μας να είναι συνεχής. Να είστε καλά και είμαστε δίπλα σας», κατέληξε ο κ. Τοκάκης.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0