Ιμπραήμ: “Να βοηθήσω και να βοηθηθώ και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό”

Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ έφτασε στο Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθεί στον Εργοτέλη, όπου θα αγωνιστεί ως δανεικός, και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την κρητική ομάδα και να έχει βελτιωθεί αγωνιστικά όταν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

thumbnail

Οι δηλώσεις του Ιμπραήμ στον sportfm Κρήτης:

«Ξέρω για τον Εργοτέλη ότι είναι μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και ότι διαθέτει πολύ καλό υλικό. Ήρθα εδώ για να τη βοηθήσω αγωνιστικά να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται τώρα στη βαθμολογία. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, έχει καινούργιο προπονητή και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Για την ώρα ήρθα για να μείνω μέχρι το καλοκαίρι και να επιστρέψω στη συνέχεια στον Ολυμπιακό. Ήρθα εδώ εκτός του να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθηθώ και εγώ από αυτή. Να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος, ώστε αν επιστρέψω στον Ολυμπιακό να προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα του».

Για τον αν αισθάνεται έτοιμος: 

«Δεν είμαι έτοιμος για να μπορέσω να παίξω στον αγώνα που έχει ο Εργοτέλης τη Δευτέρα. Θα κάνω τις πρώτες μου προπονήσεις να μάθω την ομάδα και πιστεύω ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμος για να παίξω. Θέλω πρώτα να μάθω την ομάδα, τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες».

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0