Η ακτινογραφία της Μάλμε από τον Ντουρμάζ

e6f5a88c0486d2a58f8975536510238d_L

O Τζίμι Ντουρμάζ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο στιλ της Μάλμε και στο τι θα πρέπει να περιμένει ο Ολυμπιακός.

Ο Σουηδός διεθνής χαφ μιλώντας στην κάμερα της NOVA υπογράμμισε μεταξύ άλλων για την Μάλμε και τον επικείμενο αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της πως «την έχω στην καρδιά μου την Μάλμε. Είναι η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκα στην καριέρα μου. Είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει μπάλα και όχι να λειτουργήσει με μακρινές μπαλιές. Στη Σουηδία είναι κυρίαρχος, όπως είναι εδώ ο Ολυμπιακός.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ λειτουργεί και παίζει πιο αμυντικά, όμως γενικά της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο θα υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Θα είναι γεμάτο. Όλοι θα έρθουν για να υποστηρίξουν την ομάδα και εάν δει κανείς το τι θα γίνεται στην πλατεία θα καταλάβει πως πρόκειται για ημέρα αγώνα. Από εκεί και πέρα η εικόνα που έχω για τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι απίστευτη.

Σίγουρα θα είναι πολύ καλό που θα είναι μαζί μας χίλιοι οπαδοί μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την στήριξή τους. Εάν κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ξέρουμε πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Προσωπικά θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

http://www.filathlos.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0