ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ

Roberto

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…. ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε βέβαια καλό όνομα, αλλά κανείς δεν περίμενε να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα, να πάρει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη και να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της μηχανής που έκανε μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και, φυσικά, πήρε ξανά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, με τον Μίτσελ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και τη διοίκηση του Ολυμπιακού να δίνει έξι εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.
Ο Ρομπέρτο τους δικαίωσε όλους και νιώθει πολύ πιο άνετα στην ομάδα πλέον. Ειδικά φέτος, σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας δείχνει τις αρχηγικές τάσεις του και βοηθάει πολύπλευρα με την παρουσία του τον Ολυμπιακό. Για αυτό και η διοίκηση με τον προπονητή του ετοιμάζουν μία μικρή… έκπληξη!
Παρόλο που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι αρχηγός για να τα δίνεις όλα , στο Λιμάνι, θέλουν να τον επιβραβεύσουν και να τον τιμήσουν!
Έτσι ο Ρομπέρτο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει αρχηγός του Ολυμπιακού!
Ίσως όχι ο πρώτος, αλλά σίγουρα ένας από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, καθώς ήδη με την παρουσία του είναι ένας τέτοιος!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0