Ένα Μεγάλο Κεφάλαιο Κλείνει…

Ύστερα από μακρά ενασχόληση με τα κοινά του Θρύλου, ο Γιώργος Λούβαρης αποχωρεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον “τεράστιο” άνθρωπο!

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ËÏÕÂÁÑÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÑÏÕÌÐÉÍ ÊÁÆÁÍ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2011-2012) OLYMPIAKOS - RUBIN KAZAN (EUROPA LEAGUE 2011-2012)

 

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού θα κλείσει την Τρίτη (31/12), στο καθιερωμένο ετήσιο Διοικητικό Συμβούλιο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Την τελευταία ημέρα του 2013 αναμένεται να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Γιώργου Λούβαρη ύστερα από πολλά χρόνια ενασχόλησης του με τα κοινά του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας.

Ο Γιώργος Λούβαρης κατέχει τη θέση του Γ’ Αντιπροέδρου στο υπάρχον Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ συνέδεσε το όνομά του με την επιτυχημένη εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Μία επιτυχημένη και ένδοξη εποχή για τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνεχίζεται και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ερυθρόλευκο τιμόνι και την ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο 75άχρονος (8/8/1938) πλέον Γιώργος Λούβαρης έζησε ως παράγοντας του συλλόγου 15 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 7 Κύπελλα Ελλάδας, 6 Νταμπλ, 1 Σούπερ Καπ. Έφτασε, όμως, το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει από τη μεγάλη του αγάπη, την οποία και θα εξακολουθεί να βλέπει από κοντά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0