Μπρεντ Πέτγουεϊ:”Εχουμε βρει ξανά τη “χημεία” μας ως ομάδα”

Ο Μπρέντ Πέτγουει μίλησε για το κλίμα τις ομάδας και τον επερχόμενο αγώνα με τον παναθηναϊκό.PETWAY (2)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στην SportDay:

“Εχουμε βρει ξανά τη “χημεία” μας ως ομάδα. Επιστρέψαμε για τα καλά. Είναι μια σκληρή σεζόν, οπότε ήταν αναγκαίο να βρούμε ξανά τη χαμένη μας εμπιστοσύνη και να παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα, από την οποία πήραμε ώθηση για να βάλουμε πολλά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Κυκλοφορήσαμε πολύ γρήγορα τη μπάλα στην επίθεση και αυτό μας βοήθησε πολύ”.

Για τα ξεσπάσματα στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτα: ”Είναι κάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει αρκετά. Θέλουμε να μπαίνουμε δυνατά και στα δύο ξεκινήματα των ημιχρόνων, γιατί από τη στιγμή που τα καταφέρνουμε, βρίσκουμε ρυθμό και πίστη για τη νίκη. Μαζί με τη βοήθεια που δίνουν όλοι οι παίκτες από τον πάγκο, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Μπαίνουν και τα μακρινά σουτ που είναι πάντα χρήσιμα για να… καταστρέψεις την ψυχολογία του αντιπάλου”.

Για τα εντυπωσιακά του καρφώματα: ”Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Και για μένα, αλλά και για τον κόσμο που τα απολαμβάνει. Είναι υπέροχο να νιώθεις την αντίδραση του κοινού μετά από ένα επιτυχημένο και θεαματικό κάρφωμα. Με ανεβάζει που τους κάνω χαρούμενους”.

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: ”Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, δε νιώθω καμία ενόχληση στη μέση και αυτό είναι υπέροχο. Μου φάνηκε πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι ήταν το διάστημα της απουσίας μου. Έχασα την επαφή με την ομάδα, δεν είχα ρυθμό, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι ξανά εδώ για να βοηθάω. Νομίζω πως το ματς με την Εφές ήταν το καλύτερό μου μετά την επιστροφή”.

Για τον «εμφύλιο» με τον Παναθηναϊκό: ”Είναι καλό που πάμε με τέσσερις νίκες στον όμιλο και καλή ψυχολογία. Θα είναι ένα δύσκολο, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Νομίζω όμως ότι είμαστε πιο έτοιμοι και υγιείς στο τρίτο παιχνίδι που θα δώσουμε φέτος σε αυτό το γήπεδο. Ίσως να ήρθε η σειρά μας για να πανηγυρίσουμε”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0