ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑ 7 : ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

am1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑ 7 : ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

«Όποιος επιχειρήσει να βλάψει την ομάδα αυτόματα γίνεται εχθρός της και θα υποστεί τις συνέπειες», αναφέρεται μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.Καυστικά λόγια για τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην ξεχνούν όλα όσα έχει πει για τους ερυθρόλευκους και προσκαλούν τον ίδιο και την ομάδα του να έρθουν στο Καραϊσκάκη την Κυριακή και να πάρουν βαθμούς για να… σωθούν.

Τέλος, η Θύρα 7 καλεί όλους τους οπαδούς του Θρύλου να βρίσκονται δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7 αναφέρει:
«Η ώρα της αποθέωσης για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα έφτασε… Την Κυριακή δεν πρέπει να λείπει κανείς… Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να πλημμυρίσει το Καραϊσκάκη με μικρά παιδιά για να μπολιαστούν με το πάθος της κερκίδας , τις νίκες της ομάδας , και τα πρωταθλήματα… Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό μας να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα που μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ την διαφορά μας σε τίτλους από όλες τις «άλλες» ομάδες μαζί… Παράλληλα με την παρουσία μας να δώσουμε το μήνυμα σε παίχτες και τεχνική ηγεσία για το πόσο πολύ επιθυμούμε και το Κύπελλο, πόσο πολύ θέλουμε το τρίτο συνεχόμενο ντάμπλ!!!! Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε την ομάδα του κ. Βελλή που θέλει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία… ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ… Την συμπεριφορά του κ. Βελλή, τις συκοφαντικές του δηλώσεις για την ομάδα μας , και την προσπάθεια του να απαξιώσει ένα ακόμη πρωτάθλημα στα μάτια του φίλαθλου κόσμου… Ελάτε να διεκδικήσετε τους βαθμούς που θέλετε για να… σωθείτε κύριε Βελλή… σας περιμένουμε ομάδα και κόσμος πως και πως… ελάτε… ελάτε…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0