Αγραβάνης: Όλα τα παιδιά ήταν τόσο αποφασισμένα

Ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Γιώργος Παπαγιάννης εξήραν την ομαδική δουλειά που έγινε στον δρόμο για το διπλό της Ελλάδας επί της Τουρκίας.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν καταλυτικοί στη διάρκεια του σαρανταλέπτου, προκειμένου η Εθνική Ελλάδας να φύγει νικήτρια από την Κωνσταντινούπολη, υποτάσσοντας την Τουρκία για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες.

Μετά το φινάλε του αγώνα πάντως, ουδείς εκ των δύο εστίασε σε όσα έκανε στο παρκέ. Αντίθετα, αμφότεροι εξήραν την ομαδική δουλειά και την προσφορά των υπόλοιπων παιδιών στον δρόμο για τη νίκη επί της Τουρκίας.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δήλωσε στην κάμερα της NOVA: “Η προσπάθεια όλων των παιδιών, σε άμυνα κι επίθεση, ήταν πολύ μεγάλη. Μας πίεζαν πολύ, αλλά στην επίθεση ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα ευστοχήσουμε. Όταν πλησίασαν στο -2 οι Τούρκοι φάνηκε η κλάση των παιδιών που έχουν κερδίσει τόσα πράγματα στην καριέρα τους. Όλα τα παιδιά ήταν τόσο αποφασισμένα, που και μικρά λάθη που κάναμε ήμασταν εκεί, δεν σταματούσαμε την προσπάθεια και παίζαμε όλοι σαν ομάδα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0