ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΤΟ

1
Δεν ξέρουμε αν πλέον έχει καμία σημασία που το αναφέρουμε, αφού ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πολλά πράγματα με τη συνέντευξή του.
Στο θέμα του Ετό λοιπόν, επειδή αρκετοί φίλοι του blog είχαν “πιάσει” τα υποννοούμενά μας για τον Καμερουνέζο φορ, χρωστάμε ακόμη κάποιες λεπτομέρειες.
Ο Ετό λοιπόν, προτάθηκε στον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 5 εκ ευρώ το χρόνο. Γρήγορα είδε ότι τα λεφτά που ζητάει δε μπορεί πλέον να τα βρει, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά και από καμία άλλη ομάδα.
Πριν ο Ολυμπιακός πει… “δεν μας απασχολεί”, ο παίκτης έκανε νέα προσπάθεια και έριξε τις απαιτήσεις του στα 3,5 εκ ευρώ το χρόνο, μήπως και ο Ολυμπιακός δει πιο ζεστά το θέμα. Με αυτά τα λεφτά θα ερχόταν… την άλλη μέρα στον Ολυμπιακό, αφού δεν είναι από τους παίκτες που κοιτάει το… πρωτάθλημα της κάθε χώρας. Εδώ είχε πάει στην… Ανζί για τα λεφτά, σε πολύ καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία μάλιστα, η Ελλάδα θα τον χάλαγε;Αν ο Ολυμπιακός καθόταν στο τραπέζι των συζητήσεων, πιθανότατα μάλιστα να μπορούσε να μειώσει ακόμα περισσότερο την τιμή.

Η μεταγραφή ήταν στο χέρι του Ολυμπιακού λοιπόν, από άποψη χρημάτων αλλά ο Μίτσελ δεν ήθελε τον παίκτη. Το είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του, αν και τον είχαμε… προλάβει εδώ στο blog και σας το είχαμε πει από 10/8, ότι παρόλο που ο Μαρινάκης ήταν έτοιμος να “πυροδοτήσει τη βόμβα”, ο Μίτσελ αρνήθηκε 
Κάπως έτσι λοιπόν έκλεισε το κεφάλαιο Ετό για τον Ολυμπιακό… Το αν η ομάδα θα βγει κερδισμένη ή χαμένη από αυτή την επιλογή θα φανεί στο γήπεδο… Mία σοβαρή ομάδα πάντως οφείλει να ακούει τις αποφάσεις του προπονητή της γιατί αυτός και οι επιλογές του είναι που θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς…