Φορτούνης: «Δείξαμε ότι είμαστε σπουδαία ομάδα»

Φορτούνης: «Δείξαμε ότι είμαστε σπουδαία ομάδα»

Φορτούνης: «Δείξαμε ότι είμαστε σπουδαία ομάδα»

Το ομαδικό πνεύμα ήταν το κλειδί του χθεσινού αγώνα για να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη επί της Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ  ÁÑÓÅÍÁË - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  FORTOUNIS   ARSENAL - OLYMPIAKOS (CHAMPIONS LEAGUE 2015-2016)

Αναλυτικά :

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό αποτέλεσε μία πηγή έμπνευσης για όλους μας. Μας βοηθάει πολύ με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του μέσα στο παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος είναι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός για την παρουσία του Εστεμπάν Καμπιάσο στο ρόστερ και στη συνέχεια μίλησε για την ομαδικότητα των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Πιστεύω ότι αυτό (το ομαδικό πνεύμα) ήταν το κλειδί του αγώνα για εμάς. Κάθε φορά που η Άρσεναλ σκόραρε, εμείς βρίσκαμε τον τρόπο να απαντήσουμε στο γκολ της με ένα δικό μας. Αυτό απέτρεψε στους παίκτες της Άρσεναλ να αντιδράσουν. Δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και αυτός μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη».

Καταλήγοντας, ο 22χρονος άσος τόνισε: «Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς μακριά από την έδρα μας. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Όλοι πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και τίποτα περισσότερο».