Αίσχος! Η ΚΕΔ ετοιμάζει νέο «σφαγείο»!

Αίσχος! Η ΚΕΔ ετοιμάζει νέο «σφαγείο»!

Αίσχος! Η ΚΕΔ ετοιμάζει νέο «σφαγείο»!

Λίγες ώρες μετά την αισχρή διαιτησία των Αναστόπουλου, Πουρσανίδη και Ανδρικόπουλου στον τέταρτο τελικό της Α1, η ΚΕΔ ετοιμάζει και νέο «σφαγείο» ενόψει του πέμπτου τελικού στο ΣΕΦ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, καθώς αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η ΚΕΔ είναι σκανδαλάρα ολκής! Από την πρώτη στιγμή είχε αποφασιστεί πως εάν η σειρά των τελικών φτάσει σε πέμπτο παιχνίδι, τότε θα οριστούν οι τρεις καλύτεροι διαιτητές των προηγούμενων τελικών!

Ανάμεσα σε αυτούς είναι δίχως αμφιβολία και ο Τόμι Σχινάς, ο οποίος σφύριξε στον τρίτο τελικό. Ωστόσο, η ΚΕΔ τον τιμώρησε με την αστεία δικαιολογία ότι άφησε τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά, να είναι κοντά στο παρκέ. Απίστευτες δικαιολογίες από τους ανθρώπους της ΚΕΔ, που δεν… χόρτασαν με τα αίσχη στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζουν και νέο «σφαγείο»!

Συγκεκριμένα, ετοιμάζουν να στείλουν στο ΣΕΦ τους Ψαριανό και Μάνο, οι οποίοι είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλοι και έχουν προκαλέσει πάρα πολλές φορές την οργή των ανθρώπων, αλλά και των φιλάθλων του Ολυμπιακού με τις τραγικές διαιτησίες τους!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ξεφτιλίζουν το μπάσκετ και προκαλούν τον κόσμο. Θα πρέπει να ντρέπονται. Ξεφτίλα!

Πηγή : http://www.gavros.gr/blog/mpasket/aisxos-i-ked-etoimazei-neo-sfageio